Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Astrológ predpovedal presný dátum začiatku tretej svetovej vojny: Veľa času naozaj nezostáva!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PANCHKULA – Astrológ a samozvaný prorok Kushal Kumar v minulosti správne predpovedal eskalácie medzi niekoľkými znepriatelenými národmi. Nedávno použil hinduistickú verziu astrológie, aby zistil presný dátum začiatku tretej svetovej vojny. Z jeho predpovede mrazí.

„Nový Nostradamus“ Kushal Kumar o sebe tvrdí, že je astrológ, ktorý predpovedá svetové udalosti. Nedávno napríklad predpovedal zvýšené napätie medzi Izraelom a Hamasom, oboma stranami Kórey, Čínou a Taiwanom a Ruskom a NATO. Hoci niektorí by povedali, že tento vývoj udalostí bol zrejmý, Kumar na to použil védsku astrologickú tabuľku, ktorá bola založená v hinduistickej kultúre a mapuje udalosti pomocou planetárneho a hviezdneho usporiadania. Presne tú Kumar použil na predpovedanie presného dátumu, kedy sa má začať 3. svetová vojna.

Astrológ predpovedal presný dátum
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Niektoré predpovede uviedli, že rok 2024 bude veľmi znepokojujúci vo vzťahu k vojnovým podmienkam v hotspotoch po celom svete, najmä okolo 8. mája,“ uviedol Kumar vo svojom článku, ktorý publikoval pred niekoľkými hodinami. Tento deň mal údajne priniesť najvyššiu eskaláciu na vojnových frontoch v Južnej a Severnej Kórei, ako aj Blízkom východe či na Ukrajine. Rovnako uviedol, že podľa védskej tabuľky majú mať vodcovia v takýchto regiónoch vážne zdravotné problémy alebo rezignujú.

Na základe týchto detailoch zistil, že utorok 18. júna 2024 má najsilnejší planetárny stimul na spustenie 3. svetovej vojny, hoci k začiatku tohto konfliktu údajne môže dôjsť aj 10. a 29. júna. Jeho predpoveď prichádza len niekoľko po dní po tom, čo predstavitelia Spojeného kráľovstva spustili webovú stránku, na ktorej informujú o potrebných zásobách obyvateľstva v prípade vypuknutia vojny, informuje denník Daily Mail.

Viac o téme: PredpoveďProrokTretia svetová vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu