Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

MIMORIADNE Obrovská dráma na východe Slovenska: V jednom z podnikov sa strieľalo! Polícia muža zadržala

(Zdroj: Topky)

PREŠOV - V jednom z prešovských podnikov sa v utorok (21. 5.) večer strieľalo. Na sociálnej sieti to potvrdilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove. Páchateľom mal byť opitý Čech.

archívne video

Obžalovaný pedagóg Akadémie Policajného zboru sa vyjadril: Je mi nesmierne ľúto čo sa stalo, inštruktor je zodpovedný za všetko čo je na cvičisku (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

"Prípadom sa intenzívne zaoberáme a v tomto štádiu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie," uviedla polícia.

Podľa informácií blesk.cz mal do podniku Archa okolo jedenástej v noci vstúpiť opitý Čech a začať sa hádať s jedným z hostí. Následne vytiahol zbraň a vystrelil. Strieľal však do stropu, kde ostala diera. Steľba sa tak našťastie obišla bez zranení. Čech okamžite vybehol von z baru a dal sa na útek. Po chvíli sa ho však podarilo zadržať príslušníkom polície. 

Polícia začala v prípade trestné stíhanie

Polícia začala v prípade streľby v jednom z prešovských podnikov trestné stíhanie. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová. K streľbe malo dôjsť v utorok (21. 5.) vo večerných hodinách v centre mesta. Incident preverovala polícia na základe oznámenia od občana.

"Malo dôjsť k streľbe v jednom z podnikov, zasahujúci policajti obmedzili na slobode konkrétnu osobu, išlo o muža. V prípade prebiehajú aktuálne vyšetrovacie úkony vykonávané okresným vyšetrovateľom, bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami," uviedla hovorkyňa. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovacie úkony podľa nej nie je možné v súčasnej dobe podať k uvedenej udalosti žiadne ďalšie informácie.

Viac o téme: BarStreľbaPodnikPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu