Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárna tenistka a jej krásna žena museli ODSUNÚŤ ADOPCIU: Sen o dieťati im zmarila RAKOVINA!

Martina Navrátilová a Julia Lemigova Zobraziť galériu (2)
Martina Navrátilová a Julia Lemigova (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Osud im uštedril krutú ranu! Česká tenisová legenda Martina Navrátilová (66) sa v roku 2014 vydala za niekdajšiu ruskú modelku Júliu Lemigovu (50). Dvojica túžila aj po spoločnom dieťati a ako aktuálne vyšlo najavo, k splneniu tohto sna boli celkom blízko. Avšak museli všetko odsunúť bokom. Bývalá športovkyňa totiž momentálne zvádza mimoriadne náročný boj.

Niekdajšia kráľovná krásy a úspešná modelka Julia Lemigova bola snom mnohých mužov. Po viacerých nevydarených vzťahoch našla šťastie po boku tenisovej legendy Martiny Navrátilovej. O zaujímavosti zo svojho súkromia sa so svetom delí nielen prostredníctvom Instagramu, na ktorom má viac ako 62-tisíc followerov, ale aj prostredníctvom kamier. Je totiž jednou z paničiek obľúbenej šou The Real Housewives of Miami.

Tam najnovšie prezradila, že spoločne s manželkou si plánovali adoptovať dieťa. Avšak rakovina ich plány zmenila. „Keď si idete adoptovať dieťa, malo by to byť hlavne o ňom. A teraz je to tak, že všetko je hlavne o Martine a o tom, aby bola zdravá. Pozastavili sme to,” uviedla v rozhovore kráska a dodala, že v adopčnom procese boli už celkom blízko. 

„Namiesto toho teraz bojujeme s dvoma rakovinami. Akoby jedna nebolo dosť. Čakám, kedy sa Martine už konečne polepší,” dodala Julia, ktorá má dve, dnes už dospelé a krásne dcéry. 

Martina Navrátilová a Julia Lemigova
Zobraziť galériu (2)
Martina Navrátilová a Julia Lemigova  (Zdroj: Instagram)

Martina Navrátilová oznámila správu o tom, že jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka a hrdla v januári tohto roka. So zákerným ochorením už v minulosti bojovala, a to v roku 2010. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu