Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Česká tenistka Martina Navrátilová (66) opäť bojuje s RAKOVINOU: Emotívne slová jej manželky!

Martina Navrátilová a Julia Leming Zobraziť galériu (2)
Martina Navrátilová a Julia Leming (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Športový svet sa včera dozvedel smutnú správu. Legendárna tenistka Martina Navrátilová (66) oznámila, že bojuje s rakovinou. Najviac však táto správa zasiahla jej dlhoročnú priateľku a manželku Juliu Lemigovu (50), ktorá sa k celej situácii vyjadrila prostredníctvom sociálnych sietí.

Martina Navrátilová patrí medzi najslávnejšie tenistky všetkých čias a už niekoľko desaťročí žije v USA. Rodáčka z Prahy počas včerajšieho dňa oznámila, že sa musí opäť pobiť so zákernou chorobou.

Česká tenistka Martina Navrátilová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Bývalá športovkyňa už v minulosti s rakovinou bojovala. V roku 2010 jej diagnostikovali rakovinu prsníka, nad ktorou zvíťazila. Tentoraz však zákerná choroba zasiahla okrem prsníka aj jej hrtan. Podľa prvotných informácii jej ochorenie diagnostikovali v rannom štádiu.

Okrem športového sveta táto správa najviac zasiahla jej manželku Juliu Lemigovu. Bývalá ruská modelka tvorí s Navrátilovou pár od roku 2008 a v roku 2014 svoj vzťah spečatili svadbou. Lemigova má z predchádzajúcich vzťahov dve deti.

Aj napriek nepríjemnej diagnóze sa však dvojica nevzdáva, o čom svedčí aj Lemigovej príspevok, ktorý zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. K podporným slovám pridala aj spoločnú fotku so svojou manželkou. „Ďakujeme všetkým, ktorí nám poslali podporné slová. Spoločne s tým budeme bojovať," napísala rodáčka z Moskvy.

 

Viac o téme: Martina NavrátilováJulia Lemigova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu