Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radosť v rodine slávneho Eminema: Jeho krásna dcéra sa pochválila na Instagrame!

Eminem
Eminem (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Prežíva krásne chvíle! Hailie Jade Mathers (27), ktorú verejnosť dobre pozná ako dcéru slávneho rappera Eminema (50), na uplynulý víkend len tak nezabudne. Jej partner totiž pred ňu pokľakol s diamantovým prsteňom a tou najkrajšou otázkou.

Vyzerá to tak, že obľúbený rapper Eminem má novinky nielen v pracovnej sfére, ale i v súkromí. Po tom, čo sa v médiách objavili správy, že spoločne s 50 Centom plánujú z filmu 8 Mile spraviť televízny seriál, sa postarala o rozruch jedna z jeho dcér. 

Krásna Hailie Jade Mathers totiž na sociálnej sieti Instagram zverejnila sériu fotografií, ktoré zachytávajú moment, keď ju jej priateľ Evan McClintock požiadal o ruku. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

Pod príspevkom sa začali hromadiť nadšené komentáre nielen rapperových priaznivcov, ale aj priateľov a fanúšikov jeho dcéry. „Dúfam, že požiadal o zvolenie aj jej slávneho otca. Celkom by ma zaujímalo, čo na to hovorí,” znie jedna z reakcí od fanúšikov. „Ste krásni. Prajem vám veľa lásky a už teraz sa teším na svadobné fotky,” napísala istá fanúšika. Nuž, my tiež :)

Viac o téme: Hailie Jade Mathers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu