Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šokujúca smrť známeho umelca (†46): V ikonickom filme si zahral po boku Eminema!

(Zdroj: pixabay)

NEW JERSEY - Fanúšikovia ikonického filmu 8 Mile sa včera dozvedeli veľmi smutnú správu. Nashawn Breedlove, ktorý si v tomto počine zahral po boku Eminema (50), totiž nečakane zomrel vo veku 46 rokov. Umelec z tohto sveta odišiel v spánku v jeho dome v New Jersey.

Film 8 Mile, ktorý vznikol v roku 2002, si okamžite zamilovali nielen milovníci rappu. Počin, ktorého hlavnou hviezdou bol americký spevák Eminem, priniesol niekoľko nezabudnuteľných hudobných vystúpení a pieseň Lose Yourself si vyslúžila Oscara za najlepšiu originálnu pieseň.

O jeden z rappových súbojov s Eminemom sa postaral aj Nashawn Breedlove. Na jeho vystúpenie si pamätá takmer každý fanúšik, ktorý tento film videl. Počas včerajšieho dňa sa však jeho meno spojilo s veľmi smutnou správou.

Magazín TMZ totiž informoval, že Breedlove v nedeľu počas spánku zomrel. Jeho telo sa našlo v jeho dome v New Jersey, avšak príčina smrti a ani ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe. Na sociálnych sieťach sa po zverejnení tejto smutnej správy začali objavovať dojemné správy jeho blízkych, ale aj fanúšikov 8 Mile, ktorí na neho vďaka jeho úlohe nikdy nezabudnú.

Viac o téme: Nashawn Breedlove
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu