Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra Eminema si užíva dámsku jazdu: Na rozlúčke so slobodou predviedla postavičku v plavkách!

Eminem
Eminem (Zdroj: SITA)

TAMPA - Dcéra slávneho rapera Eminema (51) - Hailie Jade (28) si počas tohto týždňa plnými dúškami užívala rozlúčku so slobodou, na ktorú vyrazila so svojou sestrou a kamarátkami. Počas dámskej jazdy si užívali slnečné počasie. Jade to využila na zábery v plavkách, na ktorých predviedla svoju postavu.

Počas minulého roka sme vás informovali o tom, že Eminem vydával svoju dcéreru Alainu. Od tohto dňa neprešiel ani rok a v rodine legendárneho hudobníka sa chystá ďalšia svadba.

Veľký deň čaká už o onedlho aj ďalšiu dcéru známeho rapera Hailie Jade. Tá si vezme svojho partnera Evana McClintocka, s ktorým sa zasnúbila vo februári minulého roka. Počas tohto týždňa si však vyrazila užiť posledné dni pred svadbou.

S partiou kamarátok a sestrou sa vydala do mesta Tampa, kde si užíva rozlúčku so slobodou. Počas plavby si spravila niekoľko fotiek, s ktorými sa podelila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Na záberoch sa predviedla v bielych plavkách, v ktorých ukázala svoju postavu. Tú ocenili aj fanúšikovia v komentároch. 

FOTO: Kliknutím na šipky sa vám zobrazia ďalšie zábery.

Viac o téme: EminemHailie Jade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu