Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce PRIZNANIE slávnej blondínky: Pokúsila sa ZABIŤ opatrovateľku... Zomrela!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson (Zdroj: Netflix)

LOS ANELES - Rozhodla sa odhaliť najväčšie tajomstvá svojej minulosti! Pamela Anderson (55) v posledných mesiacoch usilovne pracovala na vydaní svojho dokumentu a memoárov, ktoré na konci januára odhalia doteraz neznáme informácie z jej života. Niektoré z nich však už stihli preniknúť na verejnosť a už teraz je jasné, že slávna sexbomba mnohých šokuje.

Už 31. januára budú mať fanúšikovia Pamely Anderson veľký sviatok. V tento deň totiž vychádzajú až dva počiny, ktoré odhalia detaily a udalosti z jej života. O mnohých z nich verejnosť netušila... Teraz je však už jasné, že memoáre Love, Pamela a dokument z dielne Netflixu Pamela, a Love Story odhalia naozaj veľa.

Viaceré svetové médiá sa totiž dostali k úryvkom, ktoré sa v týchto dvoch dielach objavia. Jedným z nich je napríklad priznanie ikony 90-tych rokov o tom, že v detstve plánovala zabiť svoju opatrovateľku. Dôvodom malo byť to, že ju niekoľko rokov obťažovala.

„Boli to 3 až 4 roky zneužívania. Vždy mi povedala, aby som to nehovorila rodičom. Snažila som sa pred ňou ochrániť hlavne môjho brata. Dokonca som sa pokúsila zabiť ju. Chytila som pero a skúsila som ju bodnúť do srdca. Aj keď sa mi to nepodarilo, povedala som jej, že chcem, aby zomrela. Na druhý deň skutočne zomrela pri autonehode. Celé detstvo som si myslela, že som ju zabila mojou kúzelnou mysľou," uviedla podľa informácii magazínu New York Post slávna blondínka. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (8)
Pamela Anderson  (Zdroj: zdf)

Podľa The Guardian bude Anderson spomínať aj na neľahké manželstvo s Tommym Lee. Počas ich vzťahu sa musela vyrovnať s jeho chorobnou žiarlivosťou a opísala aj hororové chvíle, ku ktorým došlo počas toho, ako nakrúcala Pobrežnú hliadku.

„Tommy bol hrozne žiarlivý. Vtedy som si myslela, že takto vyzerá láska. Počas natáčania som musela pobozkať Davida Chokachiho, ale Tommymu som to nepovedala. Keď sa to stalo, Tommymu úplne preskočilo. Zničili celý môj príves, ktorý som mala počas nakrúcania k dispozícii," povedala Anderson.

Pamela a Tommy si prešli skutočne búrlivým manželstvom
Zobraziť galériu (8)
Pamela a Tommy si prešli skutočne búrlivým manželstvom  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu