Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamela Anderson šokuje: Slávny herec na ňu vytasil svoj PENIS!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Závažné obvinenia! Pamela Anderson (55) plní v týchto dňoch stránky bulváru v súvislosti s dokumentom, ktorý bude už čoskoro dostupný na Netflixe. Nemenej pozornosti však pútajú aj jej pripravované memoáre. V nich sa čitatelia očividne dozvedia viacero prekvapivých informácií.

Na 31. januára 2023 je naplánovaná premiéra dokumentu s názvom Pamela, a love story, prostredníctvom ktorého chce slávna sexbomba poskytnúť svetu otvorenú spoveď o svojom živote. Napriek tomu, že si slávna blondínka v manželstve s Tommym Lee veľa vytrpela, hovorí o ňom ako o jedinom mužovi, ktorého milovala. 

Pamele zároveň koncom januára vychádza aj kniha s názvom Love, Pamela, v ktorej tiež nebude núdza o šokujúce odhalenia. Ako uvádzajú zahraničné média, Anderson napríklad herca Tima Allena obvinila z toho, že na ňu pred viac ako 30 rokmi vytasil svoje genitálie. 

K danému incidentu malo dôjsť počas nakrúcania seriálu Kutil Tim, v ktorom Pamela istý čas účinkovala. Ona mala v tom čase 23 rokov, Tim Allen 37. „V prvý deň nakrúcania som vyšla z mojej šatne a Tim bol na chodbe vo svojom župane. Zrazu ho otvoril a celkom nahý sa predo mnou pretŕčal,” zalovila v spomienkach slávna blondínka, pre ktorú bola táto situácia maximálne nepríjemná.  

Pamela Anderson účinkoval v seriáli Kutil Tim.
Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson účinkoval v seriáli Kutil Tim.  (Zdroj: ABC)

Pamela Anderson účinkoval v seriáli Kutil Tim.
Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson účinkoval v seriáli Kutil Tim.  (Zdroj: ABC)

Zarážajúce je, ako herec svoje konanie ospravedlnil. „Povedal, že len chcel byť fér, lebo on ma už nahú videl, takže sme si teraz kvit,” dodala.

Dnes 69-ročný Allen tieto obvinenia odmieta. „Nič také by som v živote neurobil,” povedal pre Variety Sunday s tým, že sa tento incident nikdy nestal. Nuž, ktovie, kde je pravda...

Tim Allen závažné obvinenia odmieta.
Zobraziť galériu (9)
Tim Allen závažné obvinenia odmieta.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu