Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krvavý konflikt známeho hudobníka: Počas tréningu ho pobodali!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Známy hudobník Johnathan Jamall Porter (26), ktorého fanúšikovia poznajú pod menom Blueface, zverejnil na sociálnych sieťach šokujúce zábery, na ktorých je vidieť začiatok incidentu v telocvični, počas ktorého ho bodol neznámy muž. K celej situácii sa vyjadril aj jeho tréner, ktorý priblížil celý útok a opísal zranenia speváka.

Blueface sa stal známym v roku 2018, kedy vydal svoj najväčší hit s názvom Respect My Cryppin. Ten sa začal šíriť rýchlosťou svetla a momentálne má na YouTube viac ako 58 miliónov zhliadnutí. 

Okrem hudby sa však venuje aj športu a počas svojej kariéry sa zaradil medzi pomerne úspešných amatérskych boxerov. Veľmi veľa času preto trávi v telocvični v Los Angeles, kde si bol zatrénovať aj v stredu ráno.

Jeho tréning však narušil neznámy muž, ktorý po príchode najskôr s rapperom komunikoval a hádal sa s ním. To sa umelcovi nepáčilo a preto mu ukázal niečo zo svojho umenia a niekoľkokrát ho udrel. Následne však tento muž vytiahol nôž a Blueaface si odniesol niekoľko bodných rán. Video z incidentu počas včerajšieho dňa zverejnil aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde je zachytený začiatok incidentu.

Svedkom celej situácie bol aj tréner speváka, ktorý opísal, čo sa vlastne stalo. „Hneď, ako vošiel, tak začal kričať, že ho zabije. Potom ho bodol do nohy a ušiel," povedal tréner, ktorý dodal, že na miesto činu prišli záchranári, ktorí hudobníka ošetrili.

Viac o téme: Blueface
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu