Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fanúšikovia obľúbeného seriálu smútia: Známy herec (†56) zomrel počas spánku!

Brad William Henke v seriáli Orange Is the New Black Zobraziť galériu (3)
Brad William Henke v seriáli Orange Is the New Black (Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Fanúšikovia známeho seriálu Orange Is the New Black sa dozvedeli smutnú správu. Herec Brad William Henke, ktorý v tomto úspešnom počine účinkoval, totiž zomrel vo veku 56 rokov. Tieto informácie potvrdil jeho manažér a ďalšie zdroje blízke jeho rodine opísali aj detaily jeho smrti.

Brad William Henke patril medzi ľudí, ktorí sa stali úspešnými hneď v niekoľkých sférach. V 90-tych rokoch sa presadil v americkom futbale, keď si zahral v najlepšej lige sveta NFL. V roku 1990 si dokonca zahral aj Super Bowl, avšak jeho tím Denver Broncos tento zápas prehral.

V roku 1994 však musel svoju kariéru ukončiť kvôli sérii zranení. Vtedy sa Henke rozhodol, že sa presadí v Hollywoode a to sa mu aj podarilo. Počas svojej hereckej kariéry sa objavil v známych filmoch, ako sú napríklad Bright či Železné srdce, kde sa objavili herci ako Brad Pitt alebo Shia LaBeouf.

Mnohí diváci si ho však pamätajú vďaka seriálu Orange Is the New Black. Táto komediálna dráma z dielne Netflixu si medzi rokmi 2013 a 2019 získala veľké množstvo fanúšikov. Za svoju postavu dôstojníka Desiho Piscatella si dokonca vyslúžil cenu Screen Actors Guild.

V utorok však nečakane vo veku 56 rokov zomrel. Jeho manažér Mat DelPiano pre magazín TMZ povedal: „Brad bol človek plný radosti a vždy bol milý. Navyše bol talentovaný herec a miloval, že môže byť súčasťou tejto komunity. A my sme naopak milovali jeho. Naše myšlienky momentálne patria jeho manželke a rodine."

Zdroje blízke jeho rodine sa pre spomínaný magazín vyjadrili, že zomrel v utorok počas spánku. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa. V prvej polovici minulého roka však podstúpil náročnú operáciu, pri ktorej mu vyoperovali nádor. 

Viac o téme: Brad William Henke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu