Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slzy a bolesť v priamom prenose: Známy moderátor oznámil smrť milovanej osoby!

Martin Roberts Zobraziť galériu (2)
Martin Roberts (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - O svoj žiaľ sa podelil s celým svetom. Britský moderátor Martin Roberts (59) prežíva veľký smútok po tom, ako mu zomrel jeho otec Norman (†90). Informáciu potvrdil samotný Roberts, ktorý na svojich sociálnych sieťach zverejnil srdcervúce video. V ňom prehovoril aj o detailoch otcovej smrti.

Martin Roberts sa dlhodobo venuje podnikaniu a je odborníkom na nehnuteľnosti. V televízii moderuje programy, ktoré sa venujú aukciám a renováciám. Jedným z nich je aj Homes Under The Hammer, ktorý tento rok oslávi jubilejný 20. rok vysielania.

Martin Roberts
Zobraziť galériu (2)
Martin Roberts  (Zdroj: Profimedia)

Momentálne však moderátor prežíva jedno z najťažších období v živote. Na svojich sociálnych sieťach totiž zverejnil emotívne video, v ktorom povedal, že sa aktuálne vyrovnáva so smrťou milovaného otca Normana.

„Ani neviem, či mám toto video zverejniť, ale každý sa s takýmito vecami vysporiada inak. Toto je veľmi osobná chvíľa, ale potrebujem sa obklopiť ľuďmi, ktorým na tom bude záležať. Včera zomrel môj otec. Mal 90 rokov, prežil skvelý život a zomrel v pokoji. Zomrel doma a nemal žiadne bolesti, čo je dobré... Je to dobré, ale momentálne to nepomáha," povedal moderátor so slzami v očiach.

„Strata rodiča je vec, s ktorou sa musí vysporiadať každý z nás. Existujú aj oveľa ťažšie straty, ako je napríklad strata dieťaťa a podobne. Momentálne sa však cítim veľmi osamelo a strašne. Takže všetky slová, ktoré máte, budú ocenené. Ešte neviem, či toto video zverejním, ale... Ďakujem, že ste tu," doplnil Roberts.

V komentároch ho okamžite podporilo veľké množstvo ľudí, ktorí mu posielali povzbudzujúce slová. „Na takéto chvíle sa človek nedokáže pripraviť. Drž sa," napísal jeden z nich. „Úprimnú sústrasť Martin. Tvoj otec musel byť úžasný muž, keď ťa naučil, ako byť takto príjemnou a citlivou osobou. Bol by na teba veľmi hrdý," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Martin Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu