Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Irina Shayk ako z komédie S tebou mě baví svět: Zabudla prezuť dcéru? Na nohách mala BAČKŮRKY!

Irina Shayk Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Ruská topmodelka Irina Shayk je na verejnosti vždy perfektne nahodená a je jedno, či to je v súkromí alebo na spoločenskom podujatí. S outfitom svojej dcéry si však toľko starostí nerobí. Paparazzi ju nafotili v uliciach New Yorku a vyzerala ako z legendárnej českej komédie S tebou mě baví svět. Zabudla jej na nohách bačkůrky!

Kultovú komédiu S tebou mě baví svět pozná každý Čech a Slovák a rovnako tak aj všetky hlášky z nej. A jedna z legendárnych scénok určite mnohým napadne aj pri pohľade na nové zábery ruskej modelky Iriny Shayk. V uliciach New Yorku ju americkí paparazzi nafotili s 5-ročnou dcérou Leou. A vyzeralo to, akoby išlo o záber vystrihnutý zo spomínanej českej komédie.

Galéria: Irina Shayk má sexepílu na rozdávanie

 „Tady orel! Dášenka jde celou dobu v bačkůrkach, přepínam,“ stačilo by už iba doplniť legendárnu vetu. Modelka zjavne svojej dcére necháva vo výbere oblečenia voľnú ruku alebo sa pri odchode z domu naozaj veľmi ponáhľali. Dievčatko totiž po chladných uliciach New Yorku behalo vo farebných huňatých papučkách. Nuž, ktovie, či to bol zámer alebo len chyba z nepozornosti!

Irina Shayk ako z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu