Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nový hviezdny pár na obzore? Svetoznáma modelka chcela zbaliť legendárneho športovca!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Profimedia)

SARDÍNIA - V poslednej dobe sa začalo hovoriť o novom prominentnom páriku. Ruská modelka Irina Shayk (37) mala podľa viacerých zdrojov veľký záujem o legendárneho hráča amerického futbalu Toma Bradyho (45). K celej situácii sa najnovšie vyjadrili aj zástupcovia Shayk a povedali, ako to medzi nimi vyzerá.

Irina Shayk patrí medzi najznámejšie modelky sveta a okrem toho si niekoľkokrát vyskúšala aj úlohu herečky. Navyše sa po jej boku v minulosti objavilo niekoľko známych mužov, ako sú napríklad Cristiano Ronaldo či Bradley Cooper.

Irina Shayk
Zobraziť galériu (9)
Irina Shayk  (Zdroj: SITA)

Podľa viacerých informácii z posledných dní si však vyhliadla ďalšieho známeho športovca. Tým má byť legenda amerického futbalu a 7-násobný víťaz Super Bowlu Tom Brady. Dvojica sa stretla na svadbe v Taliansku.

Práve tam mal Brady padnúť do oka ruskej modelky, ktorá sa následne snažila bývalého športovca zbaliť. Počas celého týždňa, ktorý trávili v Sardínii, ho mala doslova prenasledovať, avšak Brady údajne nemal záujem.

K celej situácii sa pre denník Daily Mail nakoniec vyjadrila viceprezidentka modelingovej agentúry The Society Management Cheri Bowen. „Celý tento príbeh je totálna hlúposť. Je to zlomyseľné a fiktívne opísanie príbehu," uviedla Bowen. Tá sa týmto vyjadrením postarala o to, že Irina nevyznela ako zúfalka. Ale povedzme si úprimne, ženy, ktorá by nebola z Bradyho namäkko...

Tom Brady
Zobraziť galériu (9)
Tom Brady  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Irina ShaykTom Brady
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu