Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TEMNÝ outfit slávnej krásky: Ako vystrihnutá zo sci-fi filmu… Irina, ideš natáčať Matrix?!

Irina Shayk Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zima nám už klope na dvere, ortuť v teplomeroch klesá a ľudia sa čoraz viac zahaľujú do hrubých svetrov. Výnimkou nie je ani slávna modelka Irina Shayk (36), ktorú fotografi nafotili v uliciach New Yorku. A oblečený mala skutočne temný outfit. Bol vystrihnutá ako zo sci-fi filmu. Čo išla natáčať Matrix?!

Hoci na Slovensku sa priemerné teploty cez deň ešte pohybujú okolo 10 stupňov Celzia, v New Yorku sa už blížia k nule. Hrubé bundy, svetre a zimné čižmy na nohách sú tak neodmysliteľnou súčasťou outfitov väčšiny ľudí z tohto veľkomesta. Poriadne sa zababušila aj krásna modelka Irina Shayk, ktorú aktuálne v uliciach nafotili paparazzi. 

Galéria: Irina Shayk má sexepílu na rozdávanie

Oblečený mala hrubý čierny rolák a... Zvyšok spodnej vrstvy jej odevu nebolo vidno. Na sebe mala totiž čierny kožený kabát, dlhý až po členky. No a spod neho už vytŕčali len čižmy. Temný outfit v odtieňoch čiernej kráska už len zaklincovala čiernymi okuliarmi, ktoré jej zakrývali polku tváre. Irina doslova vyzerala, že sa inšpirovala Neom z kultového filmu Matrix. 

Ale bola by z nej krásna hlavná postava sci-fi filmu, nemyslíte? 

TEMNÝ outfit slávnej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu