Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cisárove nové šaty? Slávna modelka pred luxusným hotelom: Promenádovala sa len v SPODNEJ BIELIZNI!

Irina Shayk je zjavne na svoje krivky hrdá. Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk je zjavne na svoje krivky hrdá. (Zdroj: Profimedia)

CANNES - U ruskej modelky Iriny Shayk sme vždy zvyknutí na perfektné outfity a je jedno či to je v súkromí alebo na spoločenskom podujatí. No na festivale v Cannes ich zminimalizovala na také minimum, že sa už o oblečení ani nedá hovoriť. Aktuálne sa pred luxusným hotelom promenádovala len v spodnej bielizni!

Len pred dvomi dňami sa Irina Shayk predstavila na červenom koberci v dlhej koženej sukni, k čomu si doladila podprsenku, ktorá pôsobila viac ako kus izolačnej látky, než ako top. Čo však treba uznať, je fakt, že modelka je v top forme a ak sa niekto svojím telom môže chváliť, je to práve ona.

Galéria: Irina Shayk má sexepílu na rozdávanie

A to zrejme zobrala doslova. Najnovšie ju totiž fotografi nafotili pred luxusným Hotelom Martinez v outfite, ktorý predstavivosti toho veľa nenechal. Nastajlovaná bola perfektne, mala krásny účes, slnečné okuliare na očiach, dokonalý mejkap, aj luxusné šperky.

Cisárove nové šaty? Slávna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Od krku dole to však pôsobilo, že sa zabudla obliecť. Pred desiatkami fanúšikov a fotografov sa totiž prechádzala len v spodnej bielizni, či v plavkách od módneho domu Gucci a cez ne si prehodila už iba priehľadnú čiernu látku. Cisárove nové šaty?!

Cisárove nové šaty? Slávna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Irina ShaykMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu