Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna modelka na pretekoch F1 šokovala outfitom: Veď ona si zabudla nohavice! Fanúšikovia jej poriadne naložili

Irina Shayk Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Svojím outfitom na seba strhla na seba značnú pozornosť. Ruská modelka Irina Shayk (37) sa počas víkendu zúčastnila pretekov F1, ktoré sa konali v Miami. Po podujatí sa však rozvírila debata o tom, či bolo jej oblečenie na takúto príležitosť vhodné. Fanúšikovia majú v tejto otázke jasno!

Počas víkendu smerovali do Miami oči všetkých fanúšikov motošportu. Toto mesto totiž privítalo závody F1, ktoré si však nenechali ujsť ani tie najznámejšie tváre svetového šoubiznisu. Jednou z nich bola napríklad modelka Irina Shayk.

Irina Shayk
Zobraziť galériu (3)
Irina Shayk  (Zdroj: SITA)

Tá sa na tejto akcii objavila v spoločnosti talianskeho módneho dizajnéra Riccarda Tisciho a modelky Stelly Maxwell. Shayk sa na tomto podujatí objavila v poriadne odvážnom outfite, ktorý toho odhaľoval oveľa viac, ako zakrýval.

Zábery z okruhu v Miami zverejnila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Jej výber oblečenia sa však nestretol s pochopením mnohých fanúšikov, ktorí jej v komentároch vyčítali, že takto sa na podobné športové udalosti nechodí. 

„Toto nie je úplne vhodný outfit na preteky," napísal jeden z nich. „Na niektoré príležitosti to možno vhodné je, ale určite nie na preteky," pridal sa ďalší. „Si nádherná, ale toto nemá s módou, trendami a ani s úrovňou nič spoločné," doplnil komentujúci.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. Tam nájdete aj modelkin šokujúci outfit. 

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu