Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dievčatá, môžete byť pokojné! Hviezdna Demi Lovato (30) BEZ MEJKAPU: Aj ona bojuje s AKNÉ!

Demi Lovato bojuje s rovnakými chybičkami krásy, ako ktorákoľvek iná žena. Zobraziť galériu (2)
Demi Lovato bojuje s rovnakými chybičkami krásy, ako ktorákoľvek iná žena. (Zdroj: Instagram DL)

NEW ORLEANS - Hviezdy, ktoré poznáme z televíznych obrazoviek, na nás často pôsobia bezchybne. Majú dokonalé mejkapy, perfektné stajlingy a neraz ich vzhľad prejde aj rukami šikovných grafikov. No aj oni sú len ľudia a trápia ich rovnaké chybičky krásy, ako kohokoľvek iného. Dôkazom je aj speváčka Demi Lovato (30), ktorú v týchto dňoch nafotili v uliciach New Orleans úplne bez mejkapu. Dievčatá, buďte pokojné, aj ona bojuje s akné!

O vzhľad svetových hviezd sa pravidelne stará tím tých najlepších stylistov a make-up artistov. Na spoločenských podujatiach, ale aj na televíznych obrazovkách či vo videoklipoch, tak vyzerajú doslova bezchybne. No nie vždy tomu tak je. Vo voľnom čase sú to rovnakí "nedokonalí" ľudia ako všetci ostatní. 

Galéria: Demi Lovato

Jednou takou je napríklad speváčka Demi Lovato, ktorú v týchto dňoch nachytali paparazzi v uliciach New Orleans na prechádzke so svojím priateľom Jordanom Lutesom. Hotel tmavovláska opúšťala v teplákovej súprave s tmavými okuliarmi na očiach... No hoci jej módny doplnok zakrýval polku tváre, bolo vidno, že je bez mejkapu.

A zatiaľ čo ju fanúšikovia poznajú vždy dokonalo nalíčenú bez jedinej nedokonalosti na tvári, v bežnom živote to už taká pravda nie je. Aj Demi sa totiž pasuje s nepríjemným problémom, ktorí trápi tisícky žien, ale aj mužov po celom svete - pleť jej totiž zdobí neestetické akné

Dievčatá, môžete byť pokojné!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu