Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Veľký ŽIAĽ hviezdnej herečky: Namiesto zábavy... ZDRVUJÚCA správa!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (5)
Sarah Jessica Parker (Zdroj: SITA)

NEW YORK - V stredu večer sa konal jubilejný - 10. ročník podujatia s názvom the New York City Ballet’s 10th Annual Fall Fashion Gala. Zúčastniť sa ho mala aj herečka Sarah Jessica Parker (57). Avšak viaceré médiá hneď informovali, že kvôli vážnemu rodinnému dôvodu musela svoju účasť zrušiť. Dnes už je jasné, čo sa stalo.

Ako informuje Page Six, hviezda seriálu Sex v meste prišla o svojho milovaného nevlastného otca Paula. Ten zomrel vo veku 76 rokov. 

„Naša rodina so zármutkom oznamuje, že po nečakanej a rýchlej chorobe zomrel Paul Giffin Forste vo veku 76 rokov. V posledných chvíľach svojho života bol obklopený láskou a vďačnosťou svojej manželky Barbary, ktorú zbožňoval a boli spolu 54 rokov,” uvádza sa v stanovisku, ktoré herečka poskytla médiám. 

„Budeme spomínať na jeho láskavosť a radosť, ktorú mal zo svojich 13 vnúčat. Vytrvalo veril a pričinil sa o to, aby bol svet miestom pre všetkých, miestom, kde sú ľudia k sebe dobrí a tolerujú sa,” dodala smútiacia rodina. 

Deň pred jeho úmrtím sa konala slávnostná premiéra počinu Hocus Pocus 2, na ktorú Sarah zavítala s manželom Matthewom Broderickom a dcérami Marion a Tabithou. Dvojica má spolu ešte syna Jamesa. 

Sarah Jessica Parker s manželom a dcérami.
Zobraziť galériu (5)
Sarah Jessica Parker s manželom a dcérami.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sarah Jessica Parker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu