Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásne gesto Carrie zo Sexu v meste: Herečka si ADOPTOVALA svojho seriálového miláčika!

Sarah Jessica Parker si adoptovala seriálového miláčika.
Sarah Jessica Parker si adoptovala seriálového miláčika. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečku Sarah Jessicu Parker (58) verejnosť vníma predovšetkým ako Carrie zo Sexu v meste. Seriál sa po rokoch vrátil na televízne obrazovky s pokračovaním A ako to bolo ďalej... Tam má novinárka mačku menom Shoe. A ako herečka v týchto dňoch prezradila, chlpáča si napokon adoptovala!

O krásnu správu sa herečka podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram. „Jeho meno mimo kamery je Lotus. On a jeho súrodenci dostali botanické mená, keď ich zachránili ako malé mačiatka. Oficiálne adoptovaná rodinou Parker/Broderick v apríli 2023,“ napísala Sarah Jessica Parker k fotkám roztomilého chlpáča.

Galéria: Sarah Jessica Parker

Mačiatko sa tak pridalo k mačkám Rémymu a Smile, ktorých si rodinka adoptovala už v máji 2022. Na záver blondínka napísala: „Ak sa vám zdá, že vyzerá povedome, je to preto, že je.“ A viac nedodala. Skalným fanúšikom však nič vysvetľovať nemusela. Každý si hneď všimol, že ide o chlpáča zo seriálu Sex v meste. 

Podľa scenára sa mačka, respektíve kocúr, volal Shoe. Sama Carrie vysvetlila, že toto meno má dva významy - jednak toto slovo znamená "topánka" a navyše "šú" používala ako citoslovce, keď trebalo miláčika odháňať zo šatníka od drahých lodičiek. 

 

Viac o téme: Sex v mesteSarah Jessica Parker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu