Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kanye West zbalil ďalšiu známu krásku: Randí so svetovou SUPERMODELKOU!

Raper Kanye West má vraj novú lásku. Zobraziť galériu (7)
Raper Kanye West má vraj novú lásku. (Zdroj: SITA/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Bol to obrovský šok, keď Kim Kardashian (41) a Kanye West (45) začiatkom minulého roka oznámili rozchod. A o rok neskôr už boli oficiálne rozvedení. Odvtedy mali obaja nových priateľov, no hudobník stále túžil po návrate k svojej ex. Zdá sa však, že z odlúčenia od matky svojich detí sa už definitívne spamätal. Má vraj novú priateľku... Ide o svetovo známu supermodelku!

Kanye West dlho nevedel zabudnúť na svoju ex a dokonca sa istý čas absolútne netajil tým, že by Kim chcel naspäť. Verejne o tom hovoril dokonca aj počas vzťahu s Juliou Fox, kvôli čomu sa dvojica po dvoch mesiacoch aj rozišla. No zdá sa, že raper sa z definitívneho rozchodu s Kardashianku pomaly dostáva. 

Galéria: Kanye West:

A ak tomu tak nie je, mohla by mu v tom pomôcť jeho nová priateľka. Hovorí sa totiž o tom, že hviezdny hudobník tvorí pár so svetovou supermodelkou Candice Swanepoel. S 33-ročnou kráskou si mal Kanye užívať aj nenápadné rande na oboch stranách Atlantiku. „Kanye a Candice sa často stretávajú a on ju predstavuje ako svoju priateľku,“ prezradil Mirroru zdroj.

„Zatiaľ sa tá vec s Candice udržiavala v neformálnej rovine, pretože sú obaja veľmi zaneprázdnení a nechcú sa do ničoho ponáhľať. Ale je to oveľa sľubnejšie, ako to bolo s Irinou (Shayk) alebo Juliou (Fox),“ dodal. Kanye sa do nového vzťahu pustil 7 mesiacov po romániku s poslednou zo spomínaných - Juliou Fox. 

Zaujímavosťou tiež je, že približne toľko mesiacov dozadu Westova nová priateľka spolupracovala s jeho bývalou manželkou Kim Kardashian. Pózovala pre jej značku spodnej bielizne Kim's Skims.

Candice Swanepoel
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kanye WestCandice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu