Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa herečka v poriadnom šoku: ZÁSAH POLÍCIE! Vážne obvinenia z drogovej a trestnej činnosti

Julia Fox Zobraziť galériu (3)
Julia Fox (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Známa herečka Julia Fox (33) zažila počas tohto týždňa poriadny šok. Polícia v New Yorku totiž zatkla jej brata Christophera a otca Thomasa kvôli obvineniam z drogovej trestnej činnosti a nelegálnemu držaniu zbraní. Podľa jej blízkych kamarátov je z celej situácie veľmi nešťastná.

Bývalá priateľka kontroverzného rappera Kanye Westa bola počas zatknutia jej brata a otca mimo mesta. O to väčším prekvapením pre ňu bolo, keď sa dozvedela, kvôli čomu skončili jej blízki za mrežami.

Julia Fox
Zobraziť galériu (3)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Miestna polícia ich totiž zatkla kvôli tomu, že mali páchať trestnú činnosť, ktorá súvisela s drogami a zbraňami. Magazínu Page Six sa podarilo získať vyjadrenie dobrých kamarátov Fox, ktorá je z celej veci nešťastná.

„Obaja mali ťažké detstvo. Na rozdiel od Christophera sa Julia vydala vo svojom živote veľmi kreatívnou cestou. O svojom bratovi si myslí, že je geniálny, avšak bojuje s tým, že si neverí a dostatočne tak nevyužíva svoj rozum," uviedli jej priatelia.

Julia Fox
Zobraziť galériu (3)
Julia Fox  (Zdroj: SITA)

Ani Christopher a ani ich otec Thomas doteraz nemali so zákonom žiadne problémy. Pre herečku a modelku sú obaja veľmi dôležití, keďže sa netají tým, že vyrastala bez matky a o jej výchovu sa starali práve oni dvaja.

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu