Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné sa stalo SKUTOČNOSŤOU! DiCaprio má novú milenku... Má 27 rokov a dieťa

Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V Hollywoode je momentálne horúcou témou milostný život oscarového herca Leonarda DiCapria (47). Ten už pár dní čelí posmeškom, že ženy staršie ako 25 rokov u neho nemajú šancu. Túto teóriu umocnil jeho nedávny rozchod s Camilou Morrone, krátko po jej 25. narodeninách. Najnovšie správy o slávnom hercovi preto mnohých poriadne prekvapili. Leo vraj totiž vo veľkom randí s 27-ročnou modelkou Gigi Hadid.

Ako sme už včera na topkách informovali, v kuloároch šoubiznisu sa povráva, že Leonardo DiCaprio má zálusk na americkú topmodelku Gigi Hadid. 

Nuž, a dnes už médiá vo veľkom zaplavili články, ktoré milostnú romancu tejto dvojice len potvrdzujú. Daily Mail totiž získal fotografie z párty, ktorá sa v sobotu konala po New York Fashion Week, kde aj Gigi predvádzala. Na záberoch je DiCaprio, ktorý kráske niečo šepká do ucha a potom ju hladí po ramenách. 

Ako informuje Page Six, Leo a Gigi sú si ozaj blízki. Spočiatku sa stretávali so skupinou spoločných priateľov. Časom už ale začali vyhľadávať chvíle len vo dvojici. „Posunuli sa na ďalší level, ale chcú ísť na to pomaly a postupne,” uviedol zdroj z ich okolia. 

Leonardo DiCaprio má za sebou vzťahy s mnohými zámymi kráskami. Naposledy tvoril 4 roky pár s Camilou Morrone. Gigi Hadid bola od roku 2015 spájaná so spevákom Zaynom Malikom. Dvojica má spolu dcérku, avšak v októbri minulého roka sa rozišli. 

Viac o téme: Leonardo DiCaprioGigi Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu