Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Medzinárodný ŠKANDÁL DiCapriovej lásky (28): Slávnu modelku ZATKLI… V batožine mala DROGY!

Gigi Hadid skončila vo väzbe.
Gigi Hadid skončila vo väzbe. (Zdroj: SITA)

KAJMANSKÉ OSTROVY - Začiatkom júla sa začalo opäť šuškať o tom, že Leonardo DiCaprio (48) a topmodelka Gigi Hadid (28) majú k sebe veľmi blízko. No a aktuálne kráska zapĺňa stránky magazínov opäť. Tentokrát sa jej však podarilo vyrobiť medzinárodný škandál. Na letisku na Kajmanských ostrovoch ju totiž zatkli. Našli jej v batožine drogy!

Slávna topmodelka a mamička trojročného syna Khaia si aktuálne užíva dovolenku v spoločnosti svojich kamarátok na Kajmanských ostrovoch. Do exotického raja v Karibskom mori priletela 10. júla súkromným lietadlom. Pokojná cesta za vytúženým odpočinkom však skončila medzinárodným škandálom.

Galéria: Gigi Hadid je úspešnou modelkou

Čo sa dialo po pristátí na medzinárodnom letisku Owena Robertsa, totiž pripomínalo scénu z americkej kriminálky. Hviezdnej kráske totiž colníci našli v batožine drogy. Konkrétne išlo o marihuanu a nádoby používané na fajčenie marihuany. Okamžite preto skončila v rukách mužov zákona a bola prevezená do väzby.

Kajmanské média tvrdia, že Gigi a jej kamarát boli zatknutí pre "podozrenie z dovozu marihuany a dovozu náčinia používaného na užívanie marihuany“. Ďalej tiež uvádzajú, že dvojica bola prevezená do Zadržiavacieho centra. Súdne pojednávanie prebehlo až o 2 dni neskôr. Obaja vraj priznali vinu a dostali pokutu 100 dolárov. Žiadnemu obvineniu však čeliť nebudú.

„Gigi cestovala s marihuanou zakúpenou legálne v NYC na lekársky predpis. Od roku 2017 je tiež legálne užívanie marihuany na lekársky predpis aj na Grand Cayman. Jej záznam zostáva čistý a Gigi si užíva zvyšok svojho pobytu na ostrove,“ vyjadril sa pre Mirror zástupca modelky. A naozaj - zábery, ktoré modelka zverejňuje na sociálnych sieťach, svedčia o tom, že zatknutie jej dovolenku nepokazilo. 

Viac o téme: Gigi Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu