Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DiCaprio je všetkým na smiech: Moderátor si na ňom počas odovzdávania cien takto zgustol!

Leonardo DiCaprio a Kenan Thompson Zobraziť galériu (5)
Leonardo DiCaprio a Kenan Thompson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Včera večer prebehlo v Los Angeles udeľovanie Emmy Awards. Okrem ocenených hercov a filmov sa však dnes ráno najviac hovorí o vtipnom momente, ktorý má na svedomí moderátor celého slávnostného večera - Kenan Thompson (44).

Na včerajšom udeľovaní cien Emmy  Awards sa zišla smotánka z celého sveta. Ocenenia si podľa očakávaní odniesli seriály Boj o moc či Ted Lasso, ale aj hviezda Eufórie - Zendaya (26).

O mladej herečke sa však po slávnostnom podujatí hovorí aj z iného dôvodu. Moderátor Kenan Thompson totiž využil nedávne narodeniny americkej herečky a počas jedného zo svojich vstupov si spravil sradnu z jej hereckého kolegu Leonarda DiCapria.

„Je tu aj Zendaya zo seriálu Eufória. Minulý týždeň mala 26 rokov, všetko najlepšie. 26 rokov je zvláštny vek, hlavne v Hollywoode. Si dostatočne mladá na to, aby si hrala stredoškoláčku, ale si príliš stará na to, aby si mohla randiť s Leonardom DiCapriom," povedal Thompson.

Kenan Thompson
Zobraziť galériu (5)
Kenan Thompson  (Zdroj: SITA)

Moderátor tak narážal na bývalé partnerky DiCapria. Známy herec totiž nezvykne randiť so ženami, ktoré majú viac ako 25 rokov. V rovnakom veku totiž bola aj jeho bývalá partnerka Camila Morrone. Ich rozchod nastal približne mesiac po tom, ako oslávila svoje 25. narodeniny. 

Publikum sa okamžite na celej situácii začalo smiať, rovnako tak aj Zendaya. Známy herec od spomínaného rozchodu nemá po svojom boku oficiálnu partnerku. Istý čas sa viedli dohady, že ma blízko k mladučkej 22-ročnej modelke Marii Beregovej, ktorá pochádza z Ukrajiny.

Najnovšie informácie však hovoria, že oscarový herec by predsa len mohol začať randiť so ženou, ktorá presiahne jeho favorizovanú vekovú skupinu. Podľa magazínu People má totiž zálusk na americkú topmodelku Gigi Hadid, ktorá tento rok oslávila 27 rokov. Podľa zdroja, ktorý magazínu tieto informácie povedal, Dicaprio jednoznačne zameral svoju pozornosť práve na Gigi. 

Gigi Hadid
Zobraziť galériu (5)
Gigi Hadid  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Leonardo DiCaprioGigi HadidZendayaKenan Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu