Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Leonardo DiCaprio (48) to mení ako ponožky: Zachytený v spoločnosti ĎALŠEJ tajomnej krásky!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (3)
Leonardo DiCaprio (Zdroj: SITA)

SAINT BARTS - Po tom, čo sa v lete prevalilo, že je Leonardo DiCaprio (48) opäť single, sa jeho meno spájalo už s viacerými krásnymi ženami. Naposledy sa hovorilo, že randí s modelkou Victoriou Lamas (23), s ktorou ho videli viackrát. Nový rok s ňou však neoslavoval... Ten privítal s ďalšou tajomnou ženou!

Ešte medzi sviatkami sme písali o romániku Leonarda DiCapria a 23-ročnej modelky Victorii Lamas. Ich vzťah naberal na obrátkach a paparazzi zachytili, že v priebehu jedného týždňa boli spolu trikrát na rande. Mnohí teda očakávali, že je len otázkou času, kedy ju predstaví ako svoju novú priateľku. 

Galéria: Kanec DiCaprio (48) na ďalšom rande s mladučkou modelkou (23): Aha, zvádzala ho v mini!

O to väčším prekvapením bolo, keď Nový rok oslavoval bez nej. No fotografi zachytili, že na luxusnej megajachte, na ktorej trávil Silvestra, sa nachádzala aj tajomná blondínka, ku ktorej mal bližšie, ako ku zvyšku posátky. Jej identita je však nateraz zahalená rúškom tajomstva. 

Nechajme sa teda prekvapiť, kedy 48-ročný držiteľ Oscara konečne nájde tú pravú, ktorú svetu predstaví ako svoju novú oficiálnu partnerku. 

Leonardo DiCaprio (48) to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)
Leonardo DiCaprio (48) to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Leonardo Dicaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu