Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna herečka má doma svoj klon: Tá podoba s dcérou je neuveriteľná!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (9)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Akoby jej z oka vypadla! Dcéra americkej herečky Gwyneth Paltrow (49) - Apple (18) vyzerá na nerozoznanie od svojej slávnej matky. Tá ponúkne pohľad do svojho súkromia len zriedka, ale tentokrát urobila výnimku a podobnosť matky s dcérou sa okamžite stala predmetom mnohých diskusií.

Gwyneth Paltrow si diváci zamilovali vo viacerých romantických komédiách, ako napríklad Ťažko zamilovaný alebo vo filmovej sérii Iron Man, kde sa objavila po boku Roberta Downeyho Jr. v úlohe Pepper Pots.

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (9)
Gwyneth Paltrow  (Zdroj: SITA)

Súkromie svojej rodiny si však táto herečka celkom stráži. Raz za čas sa ale na sociálnej sieti Instagram pochváli zaujímavými momentkami. Urobila tak aj v týchto dňoch, keď zverejnila fotku so svojimi deťmi, dcérou Apple a synom Mosesom (16).

Tie má so svetoznámym spevákom a frontmanom skupiny Coldplay - Chrisom Martinom. Na snímke zaujala hlavne Apple, ktorá je doslova vernou kópiou Gwyneth. To si všimli aj niektorí jej fanúšikovia a pod príspevkom to vyjadrili v komentároch.

Gwyneth spolu s ďeťmi
Zobraziť galériu (9)
Gwyneth spolu s ďeťmi  (Zdroj: Instagram)

„Apple vyzerá ako verná kópia charakteru, ktorý si hrala vo filme Great Expectations," uviedol jeden z nich. Samotná herečka k sérii fotiek napísala: „Leto 2022 prinieslo veľa nadšenia, dobrodružstiev, radosti a aj smútku," napísala Gwyneth..

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu