Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny herec v uliciach so synom: Extrémne dogabaný, ale tínedžer... Akoby mu z oka vypadol!

Jack Black Zobraziť galériu (4)
Jack Black (Zdroj: Columbia Pictures Corporation)

LOS ANGELES - Svojho slávneho otca nezaprie. Americký herec Jack Black (53) a jeho manželka Tanya Haden (51) tvoria dlhé roky spokojný a šťastný pár. Počas ich vzťahu sa im narodili synovia Samuel (16) a Thomas (14). Starší z nich robil slávnemu tatkovi nedávno spoločnosť v uliciach a... Pozrite, vyzerá ako jeho verná kópia.

Jack Black sa počas svojej kariéry objavil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad filmy Jumanji: Vitajte v džungli, Škola ro(c)ku či v romantickej komédii Prázdniny. Vďaka svojmu talentu a nezameniteľnému humoru si získal srdci fanúšikov po celom svete.

Jack Black
Zobraziť galériu (4)
Jack Black  (Zdroj: Columbia Pictures Corporation)

Okrem pracovného života sa mu však darí aj v tom rodinnom. Od roku 2006 je šťastne ženatý so svojou životnou láskou Tanyou Haden. Dvojica má spolu dvoch synov - staršieho Samuela a mladšieho Thomasa.

V posledných dňoch sa však celkom intenzívne začala riešiť podoba spomínaného Samuela s jeho slávnym otcom. Dvojica sa totiž objavila bok o boku v uliciach Los Angeles a fanúšikom neušlo, že Samuel vyzerá ako verná kópia Blacka z čias, keď bol mladší a jeho tvár nezdobila hustá brada.

Jack Black so synom Samuelom
Zobraziť galériu (4)
Jack Black so synom Samuelom  (Zdroj: Profimedia)

Viacerí z nich to okomentovali aj prostredníctvom sociálnych sietí. „Vyzerajú skôr ako Jack Black a jeho klon," napísal jeden z fanúšikov. „Som si istý, že Jack Black cestoval v čase a zobral so sebou jeho mladšiu verziu," pridal sa ďalší. „Tomu sa povedia silné gény," doplnil komentujúci.

Viac o téme: Jack Black
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu