Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Madonna (64) si rada pochutná na VEĽKOM PENISE: TOTO je vraj jej nový, o 41 rokov mladší milenec!

Madonna Zobraziť galériu (5)
Madonna (Zdroj: YouTube.com)

LOS ANGELES - Stále verná svojej povesti a imidžu! Reč je o hviezdnej speváčke Madonne (64), ktorej sú blízke kontroverzné vyjadrenia a rovnako tak aj výstredné správanie. S verejnosťou sa najnovšie podelila o odpovede na zaujímavých 50 otázok a ako býva zvykom, servítku pred ústa si nekládla.

Madonna v spomínanom rozhovore s názvom Finally Enough Talk: 50 Questions With Madonna napríklad prezradila, že ak niečo v živote ľutuje, tak sú to jej manželstvá. Speváčka bola v minulosti vydatá za Seana Penna a Guya Ritchieho. 

Poriadne pikantné sú aj jej vyjadrenia, že je posadnutá sexom a že do postele sa rada ozdobí svojím vibrátorom z 24 karátového zlata. Na otázku, aký je jej obľúbený snack, pochutina, poznamenala: „Nemôžem si spomenúť na jeho meno. Ale nie. Veľký penis! Nepotrebujem toho veľa.”

Hoci Madonne nedávno stroskotal vzťah, jej posteľ prázdnotou rozhodne nezíva. Podľa medializovaných informácií je jej novým milencom 23-ročný zajačik Andrew Darnell, ktorý sa živí modelingom a najnovšie už zabŕdol aj do herectva. 

Madonna a jej vraj aktuálny milenec.
Zobraziť galériu (5)
Madonna a jej vraj aktuálny milenec.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: MadonnaAndrew Darnell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu