Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lesbické besnenie Madonny (64): Takto sa olizovala so svojimi mrchami!

Madonna Zobraziť galériu (9)
Madonna (Zdroj: Instagram)

SICÍLIA - Kráľovná popu sa opäť predviedla! Legendárna speváčka Madonna (64) sa nebojí provokovať ani po 60-tke. Momentálne si užíva dovolenku na talianskom ostrove Sicília, na ktorom oslávila aj svoje narodeniny. Pozornosť okrem veľkolepej oslavy vyvolali aj jej vášnivé bozky s jej kamarátkami, ktoré ju sprevádzali!

Slávna speváčka si Taliansko užíva plnými dúškami! Len v pondelok pridala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram fotku so svojím najstarším synom Roccom, ktorý minulý týždeň oslavoval svoje 22. narodeniny.

 V utorok už Madonna oslavovala svoje narodeniny. Následne speváčka zverejnila sériu videí a fotiek, ktoré celú jej párty zachytávali. A ako sme si pri tejto umelkyni všetci zvykli, o kontroverzné momenty nebola núdza.

Madonna
Zobraziť galériu (9)
Madonna  (Zdroj: Instagram)

Cestou tam sa zviezla v aute so skupinou priateľov, medzi ktorými boli okrem jej manažéra Guya Osearyho (49) aj jej dve dobré kamarátky. S tými sa počas jazdy bavila natoľko, že si spolu vymenili niekoľko vášnivých bozkov!

Madonna
Zobraziť galériu (9)
Madonna  (Zdroj: Instagram)

Madonna k videu, ktoré tieto momenty zachytáva, pridala krátky popis. „Narodeninové bozky s mojimi mrchami!," napísala speváčka. Vyzerá to tak, že aj napriek jej 64. narodeninám sa legenda hudby rozhodne nechystá spomaliť v jej divokých výstupoch.

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu