Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fanúšikovia v ŠOKU: Madonna (64) zmenená na NEPOZNANIE... Plastiky si vypýtali svoju DAŇ!

Madonna sa na seba už ani nepodobá. Zobraziť galériu (3)
Madonna sa na seba už ani nepodobá. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Speváčku Madonnu (64) verejnosť dlho obdivovala pre jej mladistvý vzhľad. Za ten vďačila pravidelným návštevám kliník krásy a plastických chirurgov. Jej nespočetné úpravy na tvári si však dnes vyberajú svoju daň. Fanúšikovia sú v šoku. Speváčka je na najnovších záberoch zmenená na nepoznanie!

Kontroverzná speváčka Madonna patrí k tým ženám, ktoré sa nikdy nezmierili s pribúdajúcimi rokmi. A hoci má už 64 rokov, teda vek dôchodkyne a 6 detí, stále sa snaží držať krok s o dve generácie mladšími. Výsledkom toho sú jej pravidelné návštevy kliník krásy a neustále zákroky u plastických chirurgov.

Galéria: Madonna

Veď už niekoľko rokov je evidentné, že rovnako často, ako chodí ku kaderníkovi, si necháva do tváre pichať aj botox a iné omladzujúce látky. No všetkého veľa škodí a Madonna je toho jasným príkladom. Speváčka sa už dlho na seba nepodobá... No najnovšie zábery fanúšikov doslova šokovali. 

Fanúšikovia v ŠOKU: Madonna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/TikTok)

Na videu, ktoré zverejnila na sociálnej sieti TikTok, vyzerá doslova ako iný človek. Ružové vlasy, odfarbené obočie a opuchnutá, preplastikovaná tvár... Uff! Navyše sa špekuluje, že sa na nahrávke po rokoch priznáva k sexuálnej orientácii. Na videu totiž hádže ružové nohavičky s poznámkou: „Ak netrafím, som lesba.“

Speváčka, samozrejme, netrafila, na čo len pokrčila ramenami. O jej sexuálnej orientácii sa pritom špekuluje už roky. Mnohí veria, že popová kráľovná je bisexuálka. 

Fanúšikovia v ŠOKU: Madonna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/TikTok)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu