Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Detská PORNOGRAFIA a sexuálne NÁSILIE: Herec dostal 12 ROKOV BASY natvrdo!

Jerry Harris
Jerry Harris

CHICAGO - Z hviezdy Netflixu to dotiahol do väzenia! Reč je o mladíkovi menom Jerry Harris (22), ktorý sa objavil v dokumentárnej sérii Cheer. Ten bol odsúdený na 12 rokov väzenia za to, že bol uznaný vinným v prípade sexuálneho násilia. Počas súdneho procesu sa tiež priznal, že v jeho telefóne sa nachádza materiál, ktorý zachytáva zneužívanie detí!

Dokumentárny seriál z dielne Netflixu Cheer mapuje 40 členný tím Navarro College Bulldogs, ktorý sa pripravuje na celoštátnu cheerleadersku súťaž. V ňom sa objavil aj spomínaný Jerry Harris.

VIDEO: Trailer k prvej sérii dokumentu Cheer.

Premiérová séria bola vydaná v januári 2020. Tá mladíkovi priniesla veľkú slávu, dokonca sa objavil po boku najväčších hollywoodskych hviezd na afterparty, ktorá následovala po udelení Oscarov. V septembri toho istého roka však idylku vystriedala krutá realita. Na dvere mu totiž zaklopala F.B.I. Bol totiž obvinený z toho, že sexuálne napadol dvoch 13-ročných clapcov. 

To však nebolo všetko. Svoju slávu mal Jerry využívať k tomu, že lákal maloletých, aby s ním fotili sexuálny obsah. Vo februári sa priznal k sexuálnemu prečinu, keď mal cestovať do štátu Florida za 15-ročným chlapcom. 

Rovnako sa priznal aj k tomu, že sa v jeho telefóne nachádzajú fotky sexuálneho zneužívania maloletých. Pred súdom povedal, že mal presvedčiť 17-ročného chlapca, aby mu poslal svoje nahé fotky výmenou za peniaze.

Za tieto skutky si niekdajší herec za mrežami posedí 12 rokov. Rozhodol o tom súd v Chicagu. Harrisov právnik žiadal o polovicu menší trest. Odôvodňoval to ťažkým detstvom, počas ktorého bol sám obeťou sexuálneho napadnutia. „Trauma, ktorú zažil ako dieťa, skreslila to, čo rozumie pod normálnym vzťahom. Nikto sa za neho nepostavil, keď bol sexuálne napadnutý ako maloletý. Je rád, že to nie je prípad jeho obetí, voči ktorým cíti hlbokú ľútosť," uviedol jeho právnik.

Viac o téme: Jerry Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu