Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obľúbený herec (41) čelí vážnemu obvineniu: Hrá to na vzorného manžela, ale... SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE!

Scott McGregor Zobraziť galériu (3)
Scott McGregor (Zdroj: Instagram)

MELBOURNE - Obľúbený austrálsky herec Scott McGregor (41) čelí vážnym obvineniam. Začiatkom tohto roka sa mal totiž dopustiť sexuálneho útoku v známom hoteli v Melbourne. Umelec je pritom už tri roky ženatý a so svoju manželkou má dokonca aj dve deti!

Scott McGregor sa preslávil vďaka známej austrálskej telenovele Neighbours. Tento seriál sa vysielal od roku 1985 a poslednú epizódu si mohli diváci pozrieť v júli tohto roka. Celkovo sa v televízii objavilo viac ako 8900 epizód.

Jednou z dôležitých postáv tejto série bol aj spomínaný McGregor. Ten si v nej zahral policajta Marka Brennana a objavil sa v 940-tich epizódach. Okrem toho sa objavil aj v ďalších austrálskych seriáloch, ako sú napríklad Winners & Losers, Underbelly či Offspring.

Momentálne sa však jeho meno rieši viac v negatívnom svetle. Známy herec bol obvinený zo sexuálneho napadnutia, ktoré sa malo odohrať 20. februára tohto roka v hoteli Esplanade v Melbourne.

McGregor sa pritom často chváli na svojom profile na sociálnej sieti Instagram svojou rodinou. V roku 2019 si za manželku zobral svoju partnerku Bianku Voight, s ktorou má dve deti. Rozsudok sa umelec dozvie v januári budúceho roka. 

Viac o téme: Scott McGregor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu