Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdesení diváci rannej šou: Keď TO zbadali v telke... Preboha!

Gethin Jones vzal svoju fenku do práce, kde ju všetko zaujímalo. Zobraziť galériu (3)
Gethin Jones vzal svoju fenku do práce, kde ju všetko zaujímalo. (Zdroj: BBC a Instagram)

LONDÝN - Snáď je v poriadku! Aj takéto reakcie zaplavili sociálne siete od divákov, ktorí boli svedkami nemilej kolízie v rannej šou na BBC - Morning Live. V priamom prenose totiž videli, ako jedna z hostí nešťastnou náhodou kopla do hlavy zvedavú labradorku Dolly. Svoje zdesenie vôbec neskrývali.

K nešťastiu došlo, keď hviezdu tanečnej šou Strictly Come Dancing a moderátorku It Takes Two Janette Manraru vykrúcal po štúdiu jej tanečný kolega Aljaz Skorjanec. Diváci Morning Live zostali priam zdesení, keď Janette kopla psa do hlavy. Stalo sa tak, keď dvojica predvádzala tanečné kroky, a nešťastnou náhodou zachytila tvár zvedavej labradorky Dolly. Tá k nim počas tanca nebezpečne vykročila.

Zdesení diváci rannej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: BBC)

Fanúšikovia programu sa okamžite vyjadrili na Twitteri, kde prejavili svoje obavy. „Dúfam, že ten pes je v poriadku! Práve ho udrela do tváre tanečníka,“ znie jeden z komentárov. Iný napísal: „Ach, chudák pes! Práve dostal topánkou do hlavy.“ Istá diváčka prosila štáb o ďalšie informácie. „Prosím, povedzte mi, že je ten psík v poriadku?“ zisťovala.

Mnohí diváci nasmerovali svoje obavy na moderátora Gethina Jonesa. Práve on je totiž majiteľom zvedavej Dolly. Svojho domáceho miláčika si priviedol do štúdia. Aby upokojil všetkých fanúšikov, na svojom Twitteri uverejnil správu o tom, že Dolly je v poriadku. „Ďakujeme všetkým za správy. Dolly je v poriadku a pripravená pobehovať po záhrade,“ napísal moderátor. Jeho oznam si potom prezdieľala na svojom instagramovom účte aj Janette, ktorá bola samozrejme zo vzniknutej situácie nešťastná. 

Zdesení diváci rannej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Morning Live
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu