Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Diváci rannej šou v ŠOKU: Pretŕčal sa tam ÚPLNE NAHÝ muž!

Good Morning Britain Zobraziť galériu (3)
Good Morning Britain (Zdroj: itv)

LONDÝN - Jedna z najpopulárnejších ranných šou Good Morning Britain včera pripravila svojim divákom poriadny šok. Na obrazovke sa im totiž počas nej niekoľkokrát objavil chlap, ktorý bol úplne nahý! Všetci Briti, ktorí si tento program zapli, tak mali o zábavu postarané.

Ak ste si mysleli, že ranné šou na Slovensku niekedy zachádzajú do extrémov, čo poviete na toto? Divákom britskej televíznej stanice ITV sa počas včerajšieho rána naskytol nevšedný pohľad. V programe Good Morning Britain sa totiž objavil úplne nahý muž! Ktovie, či pri tomto pohľade niektorým sledujúcim nezabehli raňajky.

Chlapík pózoval pre pár hostí, ktorí sa ho snažili nakresliť. V obľúbenom programe riešili novinku, ktorá sa zaviedla po celej krajine. Sanatória totiž začali ponúkať hodiny kreslenia. A hlavne náčrt nahého ľudského tela má byť veľkým mentálnym pomocníkom pre starších ľudí z týchto zariadení.

Good Morning Britain
Zobraziť galériu (3)
Good Morning Britain  (Zdroj: itv)

Moderátori vrámci vstupu vyspovedali Rosemary, ktorá sa v tomto netradičnom hobby našla. Spýtali sa jej, či bola niektorá konkrétna vec, ktorú mala problém nakresliť. „Sústredila som sa na časti, ktoré boli náročné, ako napríklad chodidlá. Dúfam, že sa ešte uvdíme, aby sme mohli pokračovať," dodala s úsmevom. 

Diváci však z toho až takú radosť nemali. Na Twitter napísalo viacero z nich nespokojné, ale aj jemne zábavné komentáre. „Mohli by konečne prestať ukazovať toho nahého chlapa?" napísal jeden z divákov. „Nenapadne ma nič horšie, ako ráno kresliť nahého potkana. Káva je lepšia," doplnil ďalší. „Nemohli im nájsť lepšieho modela? Vyzerá ako posledný moriak v obchode," pridal sa ku kritike komentujúci.

Good Morning Britain
Zobraziť galériu (3)
Good Morning Britain  (Zdroj: itv)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu