Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠOK pre divákov Ranných správ: Moderátorka dostala mŕtvicu v priamom prenose!

Julie Chin
Julie Chin (Zdroj: Twitter)

TULSA - Náročné chvíle! Moderátorka Ranných správ v Tulse v Oklahome - Julie Chin počas uplynulého víkendu prekonala mŕtvicu. Príznaky sa objavili vo chvíli, keď sa práve prihovárala televíznym divákom. Brunetka na prekvapenie mnohých pred kamerami pôsobila zmätene. Po chvíľke sa ospravedlnila a odovzdala slovo kolegyni.

Julie Chin práve ohlasovala reportáž o zrušenom štarte rakety, keď nedokázala vhodne formulovať slová a zmätene sa opakovala. „Prepáčte. Dnes ráno sa so mnou niečo deje. Ospravedlňujem sa vám,” poznamenala moderátorka a odovzdala slovo rosničke. „Julie, milujeme ťa. Všetci máme občas aj takéto dni,” poznamenala pohotová kolegyňa. 

Ako ale informuje usatoday.com, ostatní kolegovia privolali moderátorke záchranku. Tá ju vzala do nemocnice, kde jej lekári oznámili, že v podstate bola na začiatku mŕtvice. Julie sa v osudne ráno cítila dobre. „V priebehu niekoľkých minút som zrazu videla len na jedno oko. Potom mi znecitlivela ruka a paže. Keď moje ústa nedokázali hovoriť slová, ktoré boli na čítačke, vedela som, že mám problém,” opísala moderátorka.   

Julie sa priaznivcom a priateľom na sociálnej sieti Facebook prihovorila, aby sa im poďakovala za ich podporu. Zároveň im oznámila, že sa momentálne cíti dobre. 

 

First of all: Thank you. The prayers. The concern. The messages. The texts. The emails. The calls. I’m so...

Posted by Julie Chin on Sunday, September 4, 2022
Viac o téme: Julie Chin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu