Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

DOPROVOKOVALA! Kontroverzná Fabušová niekomu poriadne leží v žalúdku: Tu SKONČILA!

Miroslava Fabušová Zobraziť galériu (5)
Miroslava Fabušová (Zdroj: TV JOJ )

BRATISLAVA - Meno Miroslava Fabušová (37) nie je v slovenskom šoubiznise žiadnym neznámym pojmom, no v roku 2020 sa začalo skloňovať oveľa častejšie. Práve vtedy totiž sedela s predsedom parlamentu Borisom Kollárom vo vládnej limuzíne, ktorá havarovala. O nejaký čas neskôr mala zasa opletačky s políciou, keďže šoférovala pod vplyvom alkoholu. A odvtedy nasledoval jeden škandál za druhým.

Alkoholové excesy pokračovali aj naďalej. Miroslava sa začiatkom tohto roka objavila v relácii Bez servítky, kde si reputáciu nenapravila. Práve naopak. Počas vysielania mali diváci dojem, že Fabušová si nejaký ten pohárik stále rada dopraj. Nepôsobila na nich totiž práve triezvo, o čom svedčili doslova hromady komentárov na sociálnych sieťach. 

DOPROVOKOVALA! Kontroverzná Fabušová niekomu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Joj)

O niečo neskôr si už beztak podlomené renomé aktuálne absolútne zakopala pod čiernu zem, keď ju podguráženú vypoklonkovali z priameho prenosu Let's dance. Tam podľa očitých svedkov tiež nebola práve triezva, laškovne pózovala fotografom, no a poslednou kvapkou bolo, keď pred kamerou skočila do rozhovoru Tomášovi Bezdedovi a Richardovi Lintnerovi. Následne ju z Incheby vyviedol člen SBS. 

O niekoľko menších škandálov sa Fabušová postarala aj počas iných podujatí. No a zdá sa, že niekomu už naozaj leží v žalúdku a stopku nedostala len na spoločenských akciách. Aktuálne totiž prišla o svoj profil na Instagrame, kde často a rada provokovala pikantnými zábermi. A to len pár dní potom, čo sa to isté stalo jej kamarátovi - spevákovi Davidovi Key, ktorý pred pár dňami hlásil, že mu niekto ukradol profil s desiatkami tisíc fanúšikov. 

DOPROVOKOVALA! Kontroverzná Fabušová niekomu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

To, aby sa profil dostal späť do jeho rúk, teraz aktívne rieši, no a prostredníctvom svojho dočasného účtu dal vedieť, že rovnaký problém teraz postretol aj Fabušovú. A naozaj. Aktuálne by ste ju už na Instagrame nenašli a mladý spevák hovorí, že podľa neho nejde o žiadnu náhodu. Vyzerá to tak, že Miroslava začala niekomu už poriadne vadiť. Nuž, možno je najvyšší čas sa nad sebou zamyslieť... 

DOPROVOKOVALA! Kontroverzná Fabušová niekomu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Viac o téme: Mirka FabušováMiroslava Fabušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu