Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beckham vytiahol INTÍMNE DETAILY z ich manželstva: Och, Victoria nebude nadšená!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Nabonzoval na ňu! Slávny futbalista David Beckham (47) poskytol otvorený rozhovor svojmu futbalovému trénerovi a blízkemu kamarátovi Garymu Nevilleovi. Počas neho sa nebál zájsť do detailov a na svoju hviezdnu manželku Victoriu (48) prezradil aj to, čo by verejnosť možno nemusela vedieť.

Čo je ťažšie?! Kopať do lopty alebo umývať špinavé taniere? O tom by asi najlepšie vedel rozprávať sexi futbalista David Beckham. Ten totiž v najnovšom rozhovore pre reláciu Overlap Xtra prezradil, že počas futbalovej kariéry sa okrem tréningov musel venovať aj domácim prácam. Slávna Victoria, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, si na čistotu a poriadok príliš nepotrpí. Navyše, upratovanie nepatrí medzi jej obľúbené aktivity.

David a Victoria Beckhamovci
Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci  (Zdroj: SITA)

„Som oveľa viac čistotnejší, než ona,” poznamenal David a vzápätí na to si uvedomil, že to Victoriu neukazuje v tom najlepšom svetle. „Raz za čas niečo umyje,” dodal s pobavením. 

Beckham v rozhovore boznoval aj sám na seba. Priznal napríklad, že Victoria priam nenávidí, keď si začne odkašliavať v jej prítomnosti. „Nerobil som to vždy, možno posledných 15 rokov,“ povedal k tomu známy športovec.

Slávny pár vždy udával módne trendy. David v rozhovore prezradil, že aj keď je jeho manželka okrem speváčky aj módnou návrhárkou, na jeho obliekanie to vplyv nemalo. „Ľudia si vždy mysleli, že Victoria mala veľký vplyv na to, čo som mal na sebe, na účesy alebo tetovania. Vždy som sa rozhodoval, či si oblečiem, napríklad celokožené oblečenie alebo džínsové oblečenie. Vždy som miloval módu,“ poznamenal.

David a Victoria Beckhamovci
Zobraziť galériu (6)
David a Victoria Beckhamovci  (Zdroj: Instagram)

Bývalý futbalista je tiež známy tým, že svoje sexi telo si nechal veľakrát potetovať. Obrázky majú preňho špeciálnu symboliku. Výnimkou nie je ani ten posledný, ktorý zdobí jeho krk. Medzi Davidove najobľúbenejšie patria mená jeho detí. „Teraz mám približne 81 tetovaní. Je ťažké vybrať si jedno obľúbené. Asi detské mená... a Victoriine,“ prezradil. Práve tetovanie s menom jeho malej princezničky sa rozhodol doplniť o nežné slová „pretty lady“, čo v preklade znamená „krásna dáma“.

Otec štyroch detí sa nehanbí svoju lásku prejavovať deťom aj na verejnosti. Z rodiny aj po rokoch cítiť súdržnosť a lásku. Na otázku, ktoré dieťa mu je najpodobnejšie, odpovedal veľmi diplomaticky: „Je to jasná vec. Vo všetkých deťoch vidím kúsok zo seba.“

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu