Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezda Spice Girls v plavkách: Toto TELO na 50 rozhodne nevyzerá!

Geri Horner Zobraziť galériu (6)
Geri Horner (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Všetci starneme... A výnimkou veru nie sú ani známe tváre. Veď aj legendárne Spajsky sa už pomaly ale isto začínajú pomaly radiť medzi päťdesiatničky. Ako prvá oslávila toto okrúhle jubileum Geri Horner. Pri tej príležitosti zverejnila na sociálnej sieti Instagram záber, ktorý dokazuje, že Ginger Spice starne do krásy.

Geri Horner patrí medzi tie známe tváre, ktoré sú dosť aktívne na sociálnych sieťach. Môže sa pochváliť slušnou fanúšikovskou základňou a s followermi, ktorých má viac ako milión, sa ochotne delí aj o momentky zo súkormia. 

Pri príležitosti jubilea pridala fotku v plavkách. „Najlepšie narodeniny vôbec! Ďakujem za všetky vaše milé správy,” napísala k záberu Geri. Fanúšikovia ju zahrnuli slovami plnými pochvaly a pridali aj úprimné gratulácie. 

Na tie nezabudli ani jej kolegyne z formácie Spice Girls. Tie na svojich profiloch zverejnili napríklad spoločné fotografie a krásne blahoželania. „Chvíle strávené s tebou patria medzi moje obľúbené spomienky,” napísala napríklad Emma. 

Viac o téme: Geri HalliwellSpice GirlsGeri Horner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu