Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Victoria Beckham gratulovala rodičom k neuveriteľnému výročiu: UPS, ale čo to číslo?!

Victoriini rodičia oslavujú 52. výročie sobáša Zobraziť galériu (5)
Victoriini rodičia oslavujú 52. výročie sobáša

LONDÝN - Victoria Beckham tvorí s Davidom Beckhamom jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu. Zrejme sa čo-to podučila aj od svojich rodičov. Tí totiž oslavujú už 52. výročie svadby! Slávna dcéra im k nemu nezabudla pogratulovať, hoci najskôr s drobnou chybičkou.

Victoria Beckham zverejnila na svojom instagramovom účte krásne vyznanie. K fotografii svojich rodičov pridala popis: „Šťastné výročie! 52 rokov!! Oboch vás tak veľmi ľúbime!!! Vaše manželstvo je pre nás každodennou inšpiráciou.“

Úsmevné pritom je, že pôvodne mala speváčka v príspevku číslo 51, ktoré až neskôr prepísala na správny údaj. Zmätky v informáciách dokazuje aj jej manžel David, ktorý svokrovcom pogratuloval v story so spoločnou fotografiou.

David pogratuloval svokrovcom v story na Instagrame
Zobraziť galériu (5)
David pogratuloval svokrovcom v story na Instagrame  (Zdroj: Instagram D.B.)

Tony a Jackie Adamsovci pritom v pondelok oslávili už 52 rokov spoločenského manželského života. Speváčka pri tej príležitosti zverejnila ich dve spoločné fotografie – na jednej stoja pri jazere v nežnom objatí, na druhej sedia pri slávnostne prestretom stole. 48-ročná Victoria je najstaršou dcérou dvojice, spolu majú ešte dcéru Louise (43) a syna Christiana (41).

Zhodou okolností si v týchto dňoch Beckhamovci mohli pripiť aj na druhého dedka. Futbalistov otec Ted totiž v nedeľu oslávil 74. narodeniny, ku ktorým mu David zagratuloval archívnou fotografiou. Osobne mu rukou potrasie až neskôr, Beckhamovci momentálne dovolenkujú spolu s tromi najmladšími deťmi a skupinou priateľov na superluxusnej jachte v Chorvátsku. Za prenájom platia podľa britských médií 1,6 milióna libier týždenne.

Viac o téme: Victoria BeckhamBeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu