Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slávnu speváčku majú susedia v zuboch: Aha, ako im strpčuje život!

Geri Horner s manželom Christianom Zobraziť galériu (5)
Geri Horner s manželom Christianom (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Geri Horner (50), ktorá sa preslávila pôsobením vo formácii Spice Girls, si na dobrých susedských vzťahoch zrejme nezakladá. Spolu s manželom Christianom čelia kritike kvôli stajni, v ktorých majú svojich 14 koní.

Niekdajšia spevácka hviezda bola známa svojím bujarým životným štýlom a na konte má množstvo románikov. Po boku manžela Christiana sa usadila a žijú spoločne na vidieku. Susedia z nich však nemajú príliš radosť.

Dôvodom je stajňa, ktorú údajne bez stavebného povolenia postavili, pre svoje kone. Podľa denníka The Sun jeden zo susedov tvrdí, že budova je „ohavná a je taká veľká, že ovplyvňuje signály mobilných telefónov“. Niektorí obyvatelia sa tiež sťažujú, že budova „ničí krajinu a výhľady“.  

V roku 2020 zanietená jazdkyňa Geri prezradila, ako jej práve milovaný kôň Beauty pomohol nájsť odvahu na opätovné turné so Spice Girls. V časoch rozkvetu dievčenskej skupiny v 90. rokoch bola speváčka známa svojou silnou osobnosťou a sebavedomím. Geri priznala, že jej „tínedžerská odvaha došla“, a práve Beauty zohrala kľúčovú úlohu pri jej obnovení.

Speváčka sa v roku 2015 vydala za priateľa Christiana (48) a majú spolu päťročného syna Montyho. Dcéru Bluebell má so svojím bývalým partnerom, scenáristom Sachom Gervasim, s ktorým tvorila pár v minulosti. 

Viac o téme: Geri Horner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu