Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Naša SuperStar zverejnila FOTO so sestrami v plavkách: Baša, to je masaker!

Barbora Piešová Zobraziť galériu (7)
Barbora Piešová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Akoby ich jedna mater mala! Barbora Piešová je víťazkou šiestej série speváckej šou SuperStar, ktorá bola vysielaná minulý rok. Talentovaná speváčka nepatrí medzi hviezdy, ktoré zverejňujú na sociálnych sieťach provokatívne fotky. V uplynulých dňoch sa však pochválila fotkou v plavkách a pózuje na nej spolu so sestrami. Reakcie fanúšikov nemajú chybu!

VIDEO: Barbora Piešová v speváckej šou SuperStar.

Barbora Piešová v speváckej šou SuperStar (Zdroj: TV Markíza)

Žiaden mejkap, šiltovka a tenisky! To je kombinácia typická pre SuperStar Barboru Piešovú. Talentovaná speváčka, ktorá pochádza z obce Poruba neďaleko Prievidze, nikdy nemala blízko k imidžu sexice. Raz za čas, keď vystupuje pred kamerami alebo na pódiu, tak nás vie príjemne prekvapiť. A treba dodať, že keď si oblečie pekné šaty, dá su opätky a zverí sa do rúk vizážistov, tak to stojí za to. 

Barbora Piešová (v strede) počas vystúpenia v Chart Show.
Zobraziť galériu (7)
Barbora Piešová (v strede) počas vystúpenia v Chart Show.  (Zdroj: TV Markíza)
 

Barbora je najmladšou zo štyroch sestier.  V uplynulých dňoch si dievčatá Piešové užívali chvíle oddychu a spoločne leňošili na slnku. Speváčka zverejnila ich spoločnú fotku na sociálnej sieti Instagram a mnohých fanúšikov tým potešila a pobavila. „Wau! Ste také ako sestry :) ako cez kopirák,” znejú vybrané z komentárov. „To je masaker, ako veľmi sa podobáte. Chvíľu mi trvalo, kým som prišiel na to, ktorá z vás je Baška,” priznal istý fanúšik. A čo vy, spoznali ste našu SuperStar hneď?

Viac o téme: Barbora Piešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu