Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Večera u Haberu sa brutálne zvrhla: Diali sa tam ŠIALENÉ VECI!

Pavol Habera Zobraziť galériu (3)
Pavol Habera (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Utrhli sa z reťaze! Aj tak by sa dala komentovať upútavka na ďalší ročník speváckej šou SuperStar, ktorá na obrazovkách Markízy štartuje už 5. septembra. Pätica porotcov pri tej príležitosti nakrútila vydarené video, ktoré navodzuje dojem, že sa stretli na priateľskej večeri u porotcovského kata Paľa Haberu. Nuž, a v istom momente sa pokojné posedenie začalo uberať iným smerom...

Jojka a Markíza začali v týchto dňoch intenzívne promovať svoje jesenné novinky. Modro-žltá televízia zabojuje o diváka osvedčenou speváckou šou SuperStar. Ako sme vás na topkách informovali, jej porota zostáva nezmenená. Za porotcovský pultík teda opäť zasadnú Paľo Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Monika Bagárová a Patrície Pagáčová. Obe dámy síce majú doma malé dcérky, avšak pracovné a rodičovské povinnosti dokážu hravo skĺbiť.


TOTO sa ešte v histórii Superstar nestalo: Do poroty zásadnú... To vážne?!


Televízia v týchto dňoch zverejnila upútavku na spevácku šou, ktorá sa u divákov stretla s pozitívnymi reakciami. Päticu porotcov totiž zachytáva akože na večeri u Paľa Haberu. Keď sa musia rozlúčiť, zhodnú sa, že si dajú "prespaváčku". A vtedy začína poriadna zábava!

„Akí sú zlatí. To ma riadne pobavilo,” znejú vybrané z reakcií na sociálnych sieťach. „Perfektná upútavka! Už sa neviem dočkať,” pridali sa ďalší z nadšených jedincov. Diváci majú v krátkom videu možnosť vidieť Haberu pri depilácii chlpov a Mareša s nalakovanými nechtami. Viac vám prezrádzať nebudeme. Pozrite si radšej upútavku!

VIDEO: Upútavka na spevácku šou SuperStar.

Večera u Haberu sa brutálne zvrhla: Diali sa tam ŠIALENÉ VECI!

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu