Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ROZCHOD herca z Partičky: Pustila ho k vode a on... Verejné vyznanie v telke!

Richard Genzer Zobraziť galériu (2)
Richard Genzer (Zdroj: Tv Prima)

LOVOSICE - To, že komik Richard Genzer je opäť sám, vyšlo najavo v podstate náhodou. Herec sa totiž rozhodol, kým kultúra naplno nefunguje, predávať v prístave pri Lovosiciach turistom palacinky. Pri nakrúcaní reportáže prezradil, že priateľku už po svojom boku nemá. A rozchod iniciovala ona...

Kým program Partička sa v Česku stále nakrúca, iné aktivity majú herci obmedzené. A tak sa Richard Genzer rozhodol vyhrnúť si rukávy a nájsť si iný džob. Aktuálne predáva palacinky v prístave pri Lovosiciach. 

ROZCHOD herca z Partičky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Prima)

Mnohí ľudia sú prekvapení, keď ho tam vidia a často si myslia, že ide o nejaké nakrúcanie. Genzerovi však ide hlavne o to, aby bol proste medzi ľuďmi a niečo robil. „Keď príde nejaké dieťa, že má dnes narodeniny, tak to dostane zdarma. Je to skôr, aby som nesedel doma, než zárobková činnosť,” prezradil v reportáži pre Top Star televízie Prima. 

Najavo však zároveň vyšlo, že je už viac ako mesiac opäť single. Zrejme aj preto nechce len tak sedieť doma. S partnerkou Pavlou boli spolu niečo vyše dvoch rokov. No teraz ho opustila. „Odišla, chýba mi, milujem ju a teraz neviem, čo k tomu ešte povedať,” adresoval jej herec vyznanie priamo pred kamerami. Dôvody rozchodu verejne nekomentoval, a tak zostáva len počkať si, či si po takomto vyznaní v televízii ešte blondínka všetko nerozmyslí. 

Viac o téme: Richard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu