Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ŠOK pre herca z Partičky: Nová mladučká MILENKA? Komik zúri!

Richard Genzer Zobraziť galériu (7)
Richard Genzer (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Nehorázna drzosť! Obľúbený český herec a komik Richard Genzer (54) riešil v týchto dňoch veľkú nepríjemnosť. Z každej strany ho totiž ľudia bombardovali otázkami o jeho novej, mladučkej milenke. Problém však je, že nedávno rozídený umelec o žiadnej takejto žene v jeho živote nemal tušenia...

O nepríjemný šok sa Richardovi Genzerovi postarala istá fanúšička menom Klára H. Tá sa totiž na sociálnych sieťach začala vo veľkom prezentovať ako hercova nová partnerka. „Ja ani neviem, čo mám na to povedať. Ona ma označila za svojho priateľa, ale ja tú slečnu vôbec nepoznám. Asi sme sa spolu zrejme niekedy fotili, ale naozaj, nech mi nezasahuje do môjho života. A keď má nejaký problém, tak nech skúsi zoznamku,” vyjadril sa pre reláciu Showtime televízie Prima Genzer, ktorému vzniknutá situácia bola poriadne nepríjemná.

Klára sa na sociálnych sieťach prezentovala ako frajerka Richarda Genzera.
Zobraziť galériu (7)
Klára sa na sociálnych sieťach prezentovala ako frajerka Richarda Genzera.  (Zdroj: Facebook)

Sám sociálne siete nevyužíva a to, že sa Klára prezentovala ako jeho partnerka, ho teda poriadne nahnevalo. Dokonca zvažoval, že bude hľadať pomoc u právnika. „Ak v tom bude pokračovať, tak sa asi budem musieť vybrať touto cestou,” dodal nahnevaný zabávač, ktorému momentálne nie je vôbec do smiechu. 

Svojho otca sa rozhodla brániť aj Genzerova dcéra Viktória. Otcovej samozvanej frajerke komentovala vybrané príspevky. „Ježiš! Čo tu trepeš? Ostatní majú z tejto tvojej blbej srandy len problémy, Okamžite to vymaž, lebo sa to bude potom riešiť inak,” reagovala v jednom z komentárov. 

Klára sa verejnosti prezentovala ako frajerka slávneho českého zabávača.
Zobraziť galériu (7)
Klára sa verejnosti prezentovala ako frajerka slávneho českého zabávača.  (Zdroj: Facebook)

Klára sa neskôr za svoje konanie ospravedlnila, príspevky zmazala a vyhovorila sa, že išlo len o vtip. „Prečo to robí? Ako vtip super... Super, že mohla skaziť nejaké iné veci, ktoré si napríklad človek buduje,” uzavrel Genzer. Vďaka jeho vyjadreniam sa objavili špekulácie, či sa mu v skutočnosti nerodí iný vzťah, ktorý by mohol tento nevhodný žart nejakým spôsobom narušiť. Nuž, časom uvidíme...

Viac o téme: Richard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu