Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nakazila sa po prvom očkovaní: Matka Gottovej najstaršej dcéry má Covid!

Antonie Zacpalová a Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Antonie Zacpalová a Karel Gott (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Bývalá tanečnica Antonie Zacpalová, ktorá porodila Karlovi Gottovi jeho prvé dieťa, žije už niekoľko rokov v domove dôchodcov. Vo svojich 85 rokoch už bola zaočkovaná prvou dávkou vakcíny. Kým však čakala na tú druhú , nakazila sa koronavírusom.

Karel Gott a tanečnica Antonie Zacpalová sa prvýkrát videli pri nakrúcaní klipu Lady Carneval a neskôr pri nakrúcaní medailóniku pre Českú televíziu. Ich vzťah trval len pol roka, no vzišla z neho dcéra Dominika. 

Nakazila sa po prvom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook D.G.)

O tej sa ale známy spevák dozvedel až 9 mesiacov po jej narodení. A spočiatku zo svojho prvého, v podstate nechceného, dieťaťa nebol nadšený. Neskôr ju však v roku 1982 verejne priznal. 

Aktuálne ale jeho dcéra prežíva naozaj nepríjemné obdobie. Otec jej zomrel v októbri 2019 a mama sa aktuálne nakazila koronavírusom. Stalo sa tak po tom, čo v januári dostala prvú dávku očkovacej látky. 

Nakazila sa po prvom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

„Mamu očkovali len raz, potom malo prísť druhé očkovanie, ale kvôli nedostatku vakcíny naň musela čakať a takto to dopadlo!” plakala Dominika českým novinárom do telefónu. „Modlím sa, aj keď v Boha neverím, aby to prežila. Nie je to tak dlho, čo odišiel otec. Maminka musí žiť, prosím,” citoval ju denník Aha! 

Verejná rozlúčka s Karlom Gottom v paláci Žofín

Pani Antonie má vysoké horúčky a zdravotnícky personál, ktorý sa o ňu stará, jej dovoľuje aspoň telefonicky komunikovať s dcérou. 

Nakazila sa po prvom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Karel GottAntonie Zacpalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu