Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mrazivé slová o smrti Ivety Bartošovej: Tento muž je za to zodpovedný!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová

PRAHA - Po smrti Ivety Bartošovej mnohí ukazovali prstom na jej manžela Josefa Rychtářa. Teraz prehovoril herec z filmu Sněženky a machři Jan Antonín Duchoslav, ktorý prezradil, ako sa Josef snažil mať Ivetu pod kontrolou.

Iveta Bartošová pred smrťou často chodila do talkshow, ktorú na TV Pětka uvádzal herec Jan Antonín Duchoslav. Boli v pomerne intenzívnom kontakte a umelec sa teraz v rozhovore pre extra.cz vyjadril, čo si myslí o speváčkinej smrti. 

Mrazivé slová o smrti
Zobraziť galériu (4)

Tv Pětka plánovala natočiť dokument, ako sa Iveta dokáže pozbierať a dostať opäť na vrchol. Problémom však bol podľa Duchoslava jej manžel. „Iveta bola na začiatku strašne dobrá, výzvu vzala vážne. Ako sa začala oslobodzovať od svojich závislostí, začala sa tiež zrovnať psychicky. A to sa Pepovi Rychtářovi nehodilo,” povedal herec a prezradil, aké kroky Rychtář podnikol. „Strácal nad ňou kontrolu. Vzal preto pohárik sektu a podal jej ho so slovami: Ivetka, napi sa, to ti urobí dobre,” opísal mrazivé detaily. 

Galéria: Iveta Bartošová

„A ako to dopadlo, vieme. Nikto ho za to nemôže odsúdiť, ale morálne je jednoznačne zodpovedný za jej samovraždu. Je to jeho vina. Mal jej byť oporou a nie uzurpátorom, ktorý ju ovláda. On taký je, inak to nevie, preto to dopadlo tak, ako to dopadlo,” tvrdí Duchoslav. 

Mrazivé slová o smrti
Zobraziť galériu (4)

Mrazivé slová o smrti
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Iveta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu