Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vdovec po Bartošovej (†48) naháňa STRACH: Tomuto mužovi robí zo života PEKLO!

Josef Rychtář Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Tak toto je nepríjemné! Český spevák Jarek Šimek (47), ktorý svojho času pôsobil ako manažér Ivety Bartošovej (†48), neskrýva svoje obavy o život. Dôvodom sú sms správy, ktorými ho údajne bombarduje vdovec po legendárnej umelkyni Josef Rychtář (63).

Ako Jarek Šimek pre Aha! prezradil, v tejto veci už dokonca podal trestné oznámenie. Nečudo. Správy, ktoré dostáva dokonca aj z mobilného čísla, ktoré kedysi patrilo Ivete Bartošovej, ozaj naháňajú strach. 

Iveta Bartošová a Jarek Šimek
Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová a Jarek Šimek  (Zdroj: profimedia.sk)

„Kamaráti ťa naučia jesť cez slamku. Naposledy ťa varujem, prestaň si brať do tvojej špinavej tlamy Ivetkino meno. Ber to ako varovanie. Na záver, nevypadni z okna, bývaš celkom vysoko. Rád ťa stretnem!” znie jedna zo správ, ktoré má Aha! k dispozícii. 

Šimek nijako netají, že má obavy o svoj život. „Za normálnych okolností by som to vôbec neriešil. Ale bojím sa ísť sám po ulici domov. Stále som v strehu, keby chcel na mňa niekto niekde zaútočiť. Alebo sa mi niekto v noci nedostal do bytu a ja by som tak, ako píše Rychtář, nevypadol z okna,” poznamenal k tomu spevák. „Liečim sa z panických atakov, takže som z toho rozhodený a nie som schopný sústrediť sa na prácu” dodal.

Bývalý Bartošovej manažér priznal, že vie, prečo mu Rychtář robí zo života peklo. „V jednom rozhovore som povedal, čo si myslím o tom, že vdovec nedal urnu s Ivetiným popolom jej mamičke. To ho podľa mňa vytočilo dobiela,” uzavrel Šimek, ktorý dúfa, že mu s týmto problémom pomôžu muži zákona. 

Iveta Bartošová so svojou mamou.
Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová so svojou mamou.

Viac o téme: Iveta BartošováJosef RychtářJarek Šimek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu