Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOK Šesť rokov po smrti Bartošovej (†48): Sfalšovaný závet... Rychtář zúri!

Iveta Bartošová a Domenico Martucci Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová a Domenico Martucci (Zdroj: Facebook D.M.)

PRAHA - Od smrti Ivety Bartošovej (†48) uplynulo v apríli 6 rokov. A po tak dlhom čase prišiel jej bývalý priateľ Domenico Martucci (44) so skutočne šokujúcou informáciou. Závet, ktorý sa našiel krátko po smrti speváčky, nebol pravý. A Talian to vie preto, lebo ho sfalšovala jeho matka Grazia Della Torre (75)!

Nielen meno temperamentnej Talianky, ale aj celé odhalenie o jej dávnom sprisahaní pripomína scénku ako vystrihnutú z telenovely. Keďže si Martucciho mama nechcela vziať svoje ťaživé tajomstvo do hrobu, rozhodla sa, že ho prezradí svojmu synovi. A ten sa šokujúco o maminom prehrešku rozhodol prehovoriť verejne. 

Galéria: Iveta Bartošová

„Povedala mi, že Ivetu milovala ako svoju dcéru a chcela, aby Artur dostal 100 percent Ivetinho dedičstva, aby sa nemusel súdiť s Rychtářom. Keď teda Iveta zomrela, spísala jej závet,“ prezradil českému Aha! Martucci s tým, že českému notárovi tvrdila, že Iveta poslednú vôľu spísala, keď bola v Taliansku a schovala ju tam v zásuvke. 

Aktuálne je už vraj celá vec premlčaná, a tak sa grófka z Talianska nemusí báť postihu. Aj tak je minimálne zvláštne, že Domenico o takomto niečom verejne hovorí - podvod je totiž posledná vec, ktorou by sa mal verejne chváliť. „Po piatich rokoch bola celá vec už premlčaná,“ dodal Martucci. 


Bartošová sa našla: Bývalú popovú princeznú väznili na hrade!


Informácia, z pochopiteľných dôvodov, vytočila vdovca po Bartošovej Josefa Rychtářa. „No aha, to je sviňa!“ nešetril ostrými slovami. Že seňora Donna Grazia della Torre prišla 2 mesiace po Ivetinej smrti s nejakým závetom, vedel, že sa ale teraz priznala k jeho sfalšovaniu, nedokáže pochopiť. 

„Ja som vedel, že keď pred 6 rokmi začala prehlasovať, že našla Ivetin závet, klame. Iveta totiž nemala potrebu písať závet, všetko odkázala Arturovi už v predmanželskej zmluve, ktorú som bez rečí podpísal,“ povedal Aha! Rychtář. S falošnou poslednou vôľou sa tak Martucciho matka namáhala zbytočne. 

„Artur zdedil všetky Ivetine nehnuteľnosti vrátane kľúčov od trezoru, kde mala šperky. A stačila k tomu naša predmanželská zmluva,“ myslí si Rychtář a dodal: „A nechápem, ako sa k takému podvodu môže vôbec niekto priznať.“ 


Obrovský šok z Česka: Iveta Bartošová spáchala samovraždu!


Viac o téme: Iveta BartošováDomenico Martucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu