Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Seriálová mrcha ukázala 92-ročnú mamu: Takmer ju zabil sériový vrah!

Lisa Rinna Zobraziť galériu (9)
Lisa Rinna (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Kráľovná všetkých kráľovien! Takýmito slovami gratulovala herečka Lisa Rinna (56) svojej mame k 92. narodeninám. Na instagram pridala aj ich spoločnú fotku a jej fanúšikovia nešetrili lichôtkami. Žena, ktorá priviedla na svet hviezdu seriálu Melrose Place, však v minulosti prežila hororové chvile, pri ktorých jej išlo o život.

Počas víkendu sa v rodine herečky menom Lisa Rinna oslavovalo. Jej mama Lois totiž slávila 92. narodeniny. A tak, ako by Lise nik netipoval skutočný vek, rovnako tomu je aj v prípade starej dámy. Pár vrások, šmrncovný účes a červený rúž na perách totiž tvoria kombináciu, ktorá jej uberá niekoľko rokov. 

Lisa Rinna zverejnila na instagrame fotku so svojou mamou Lois.
Zobraziť galériu (9)
Lisa Rinna zverejnila na instagrame fotku so svojou mamou Lois.  (Zdroj: Instagram)

Lois je herečkiným priaznivcom celkom známa. Občas sa totiž aj ona objavovala v šou Skutočné paničky z Beverly Hills, ktorej je Lisa Rinna súčasťou. Pred kamerami napríklad statočne hovorila o tom, že sa takmer stala obeťou masového vraha - Davida Carpentera, známeho ako Trailside Killer, ktorý údajne má na svedomí 16 až 18 obetí.

K hororovému incidentu došlo v čase, keď Lisa ešte nebola na svete. Jej mama so spomínaným vrahom pracovala. V daný deň ju zobral z autobusovej zástavky s tým, že ju odvezie domov. Autom ale zamieril na opustenú cestu, kde chcel mladú Lois znásilniť a zrejme aj zabiť. „V jednej ruke mal kladivo, v druhej nôž. Mala som veľké šťastie. Už by som tu nebola. A vlastne ani Lisa by tu nebola,” spomínala pred kamerami na hrôzu, ktorú prežila. Vďačí za to istému policajtovi. Ten videl auto smerujúce na opustené miesto a našťastie včas zasiahol. 

Herečkina dcéra tiež zverejnila fotku so sympatickou a nstarnúcou babičkou.
Zobraziť galériu (9)
Herečkina dcéra tiež zverejnila fotku so sympatickou a nstarnúcou babičkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lisa Rinna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu